«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς Λυκόβρυσης-Πεύκης»
Κοινωνία

«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς Λυκόβρυσης-Πεύκης»

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης καταγγέλλει τη δημοτική Αρχή ότι άφησε απλήρωτους τους 14 εργαζόμενους με προγράμματα ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς, ειδοποιώντας τους μόλις τη Δευτέρα 5 Ιουλίου ότι δεν θα πληρωθούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Προσθέτει δε ότι από την άμεση κινητοποίηση του Σωματείου και των συναδέλφων και τη συνάντηση με το πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ την Τρίτη 5 Ιουλίου, καθώς και την παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο την ίδια μέρα, επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες του τόσο για τη πληρωμή των δεδουλευμένων, όσο και για την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων.

«Καταγγέλλουμε την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, καθώς δεν υπήρξε ρητή δέσμευση από τον δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα ανανεώσει τις συμβάσεις όλων των εργαζομένων όπως προβλέπεται από τη σύμβαση. Για μία ακόμα φορά η δημοτική Αρχή εφαρμόζει πρώτη τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο, καλώντας ταυτόχρονα στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποείται σήμερα, Δευτέρα 11-7-2016, στις 13:00, μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών, με το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet