105 κάδοι απορριμμάτων θα τοποθετηθούν στις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

105 κάδοι απορριμμάτων θα τοποθετηθούν στις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Νέοι κάδοι απορριμμάτων παραλήφθηκαν από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου. Πρόκειται για 105 κάδους που θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα στις γειτονιές των δύο Δημοτικών Ενοτήτων σε αντικατάσταση παλαιότερων που έχουν φθαρεί.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, εντάσσονται στην αναβάθμιση του εξοπλισμού καθαριότητας, στη βάση του οποίου ο Δήμος έχει προσθέσει τα τελευταία χρόνια τρία νέα απορριμματοφόρα και ένα σάρωθρο στον στόλο του με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» και υπόγειους κάδους απορριμμάτων με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, ενώ το επόμενο διάστημα θα αποκτήσει ένα φορτηγό με αρπάγη και δύο μικρότερα ανατρεπόμενα οχήματα για την υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό της Καθαριότητας με την προμήθεια 105 νέων κάδων απορριμμάτων, που θα τοποθετηθούν σε γειτονιές του Δήμου, ώστε να αντικαταστήσουν τους παλιούς και φθαρμένους κάδους. Τα τελευταία χρόνια έχουμε τοποθετήσει συνολικά 513 νέους κάδους στις δύο Δημοτικές μας Ενότητες. Αξιοποιούμε τα έσοδα από τα ανταποδοτικά τέλη και κάθε άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο προκειμένου να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό μας και να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet