Συγχαρητήρια Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας δίνει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εκπαιδευτικός – φιλόλογος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Παράλληλα, η κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη δίνει τις ευχές της για «καλή σταδιοδρομία» μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, εύχομαι ν΄ αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών σας σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στο πρόσωπό σας αναδεικνύονται οι αξίες της νεολαίας μας που αγωνίζεται για να κατακτήσει τη γνώση και σας εύχομαι να είστε εσείς αυτοί που θα αλλάξετε την κοινωνία μας προς το καλύτερο. Μας κάνατε για μία ακόμη φορά υπερήφανους, συνεχίζοντας την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις στον Δήμο μας, με τ΄ αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητά σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, στους ήρωες μιας μάχης χωρίς τέλος. Αυτούς που χαίρονται με τις χαρές και κλαίνε με τις λύπες των παιδιών, που ζουν τόσο έντονα το άγχος και την αγωνία τους, που όταν έχουν εξετάσεις τα παιδιά τους έχουν κι αυτοί.

Τέλος, πρέπει να συγχαρώ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς γιατί είναι ο κρίκος της αλυσίδας. Είναι αυτοί που μοιράζονται, με αίσθημα προσφοράς, εξολοκλήρου την αγωνία και το πρόβλημα του κάθε παιδιού. Χαίρονται με τη λύση του και θλίβονται όταν αυτή δεν υπάρχει. Το γνωρίζω εκ πείρας. Φυσικά η μεγαλύτερη τιμή για κάθε μάχιμο εκπαιδευτικό είναι οι επιτυχίες των μαθητών του, ενώ γι΄ αυτούς που φεύγουν να τον νοσταλγούν όσοι τον γνώρισαν.

Παράλληλα, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες αρκεί να είστε έτοιμοι να τις διεκδικήσετε. Το μέλλον σας το καθορίζετε εσείς μέσα από τη θέληση και την προσήλωση στους στόχους σας. Ο αγώνας για τη ζωή αποτελεί για τον καθένα από εμάς μια «Ιθάκη», που η ομορφιά της βρίσκεται στο ταξίδι, αρκεί να υπάρχουν τα σωστά ερεθίσματα, ο υγιής προσανατολισμός, η μαχητικότητα, τα κίνητρα και προπάντων ο στόχος και η αισιοδοξία.

Με λόγια καρδιάς και όχι τυπικής υποχρέωσης εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό στη σταδιοδρομία όλων των ΝΕΩΝ μας που είναι η Ελπίδα του σήμερα και του Αύριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet