Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος συγχαίρει τις νέες και τους νέους φοιτητές
Κοινωνία

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος συγχαίρει τις νέες και τους νέους φοιτητές

Τα συγχαρητήριά του στις νέες και τους νέους φοιτητές δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης, συγχαίρουν τις νέες και τους νέους του Δήμου μας που πέτυχαν στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η αγωνία τους  πήρε τέλος σήμερα αφού ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις της εισαγωγής στα ΤΕΙ και ΑΕΙ και όλοι γνωρίζουν τη σχολή επιτυχίας. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν τις σκληρές προσπάθειες και τα ξενύχτια που έκαναν οι μαθήτριες και μαθητές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία, ως φοιτητές πλέον, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Και επάνω από όλα η χώρα μας σύντομα να είναι σε θέση να καλύπτει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στους καθηγητές των δημοσίων σχολείων για το σπουδαίο έργο που κάνουν και για τα εφόδια που έδωσαν στους μαθητές και φυσικά στους γονείς τους που είναι δίπλα τους νύχτα και ημέρα.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να σταθούμε κοντά στους νέους εκείνους που δεν πέτυχαν εφέτος στον στόχο τους. Έχασαν μια μάχη, όχι τον Πόλεμο. Δεν πρέπει να απογοητευθούν γιατί θα έχουν στο μέλλον άλλες ευκαιρίες. Τίποτα δεν χάθηκε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet