Προσπάθεια «εξόντωσης» εργαζόμενης του ΚΟΙΠΑΠ καταγγέλλει το Σωματείο
Κοινωνία

Προσπάθεια «εξόντωσης» εργαζόμενης του ΚΟΙΠΑΠ καταγγέλλει το Σωματείο

Προσπάθεια «εξόντωσης» εργαζόμενης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ) καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, και έπειτα από απόφαση που «δικαιώνει» την υπάλληλο, το Σωματείο επισημαίνει:

Τι ΄χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα…

Για πολλοστή φορά δικαιώνεται πανηγυρικά ενάντια στη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ η συνάδελφος Άννα Γαϊτανίδου η οποία αναγκάστηκε να προσφύγει στην επιτροπή του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 για να επιτύχει την ακύρωση της 29/2016 απόφασης του ΚΟΙΠΑΠ με την οποία οριζόταν υπεύθυνη για την παραλαβή της συνδρομής των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Πρόκειται για απόφαση που υπερβαίνει τα καθήκοντα της συναδέλφου γεγονός για το οποίο είχε ενημερώσει εγγράφως έγκαιρα τον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ.

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η απόφαση της διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ που εδώ και χρόνια έχει βάλει στόχο να εξοντώσει τη συνάδελφο. Φαίνεται ότι παρά την κατακραυγή και τις απανωτές δικαιώσεις της η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ συνεχίζει το ίδιο τροπάριο.

Ούτε βέβαια μας προκαλεί έκπληξη η στάση του εργοδοτικού συνδικαλισμού που για μία ακόμα φορά ψήφισε απόφαση της διοίκησης στο Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ που στρέφεται ενάντια σε συνάδελφο, χωρίς βέβαια να την ενημερώσει ή να την συμβουλευτεί. Έχει ήδη συμπορευτεί με το σύνολο σχεδόν των αποφάσεων της διοίκησης, ψηφίζοντας ακόμα και τους προϋπολογισμούς του ΚΟΙΠΑΠ που μεταξύ άλλων οδήγησαν στο να μείνουν απλήρωτοι οι συνάδελφοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου το καλοκαίρι. Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ και εργοδοτικός συνδικαλισμός πάνε χέρι χέρι στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής.

Παράλληλα συνεχίζεται και κλιμακώνεται η πρακτική της ανάθεσης σε δικηγόρους υποθέσεων ενάντια σε εργαζόμενους. Να υπενθυμίσουμε και την πρόσφατη απόφαση ανάθεσης σε δικηγόρο της διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που δείχνει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στη συνάδελφο Άννα Γαϊτανίδου και απαιτούμε την άμεση εφαρμογή της απόφασης. Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν τη δράση του εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Εκ του Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet