Στον αγιασμό των Αεροπροσκόπων Πεύκης η πρόεδρος του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Στον αγιασμό των Αεροπροσκόπων Πεύκης η πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 1ου Συστήματος των Αεροπροσκόπων Πεύκης, παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στην εστία τους, στο Βαγόνι, που βρίσκεται εντός του Άλσους Βαρβαρέσου.

Τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές, οι Βαθμοφόροι και η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης των Αεροπροσκόπων Πεύκης δημιούργησαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «την καλύτερη ατμόσφαιρα δείχνοντας έμπρακτα ότι αποτελούν τους γνήσιους συμπαραστάτες της κοινωνίας, υπηρετώντας διαχρονικά τις αρχές και τις αξίες της ανιδιοτέλειας, του εθελοντισμού, και  της ειλικρινούς προσφοράς».

Η κα Πατούλη εξήρε τα ιδανικά του Προσκοπισμού, τη θέληση των νέων παιδιών να συμμετέχουν σε φορείς κοινωνικής ευαισθητοποίησης αλλά και την ενθάρρυνση των γονέων προς κατευθύνσεις με εκπαιδευτικό και εθελοντικό χαρακτήρα. Παράλληλη σημείωσε ότι: «Οι Πρόσκοποι είναι η συνείδηση της Κοινωνίας μας, το Ιστορικό σύμβολο της Πεύκης, οι πολύτιμοι συμπαραστάτες διαχρονικά, κάθε μικρής και μεγάλης προσπάθειας για το περιβάλλον, για την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη. Η διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ θα συνεχίσει να βρίσκετε στο πλευρό της προσκοπικής οικογένειας ενδυναμώνοντας με κάθε τρόπο το εθελοντικό κίνημα στον Δήμο μας».

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγιείς στόχους που προαγάγουν το ήθος και τις αξίες του Προσκοπισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet