Σε γιορτή των ΚΑΠΗ παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε γιορτή των ΚΑΠΗ παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, το ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, παρέστη ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Ο δήμαρχος χαιρέτισε όλους τους παριστάμενους και συνομίλησε μαζί τους σε μία βραδιά που κύλησε πολύ φιλικά και ευχάριστα.

Ο κ. Τ. Μαυρίδης, αφού συνεχάρη για τη διοργάνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ, τον πρόεδρο Αντώνη Τσελέντα και την αντιπρόεδρο Μαριάννα Μαμαλάκη, ανέφερε ότι «οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι οι γονείς μας, οι άνθρωποι από τους οποίους θα μάθουν οι νεώτερες γενιές, ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας μας. Επίσης είναι αυτοί που στη σημερινή συγκυρία, με τα οικονομικά προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδα, στηρίζουν την οικογένεια και τα νεώτερα μέλη της».

Ο δήμαρχος έκανε επίσης ειδική αναφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση που έγινε στο ΚΑΠΗ της Πεύκης, η οποία περιελάμβανε αλλαγή κουφωμάτων και εξωτερική θερμομόνωση, μέσω του Προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Ι και ΙΙ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Νικολιδάκης, ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, η δημοτική σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Προκόπης Μπελεχρής και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet