Σε εκδήλωση της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Σε εκδήλωση της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Τ. Μαυρίδης

Σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που διοργάνωσε η Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, χθες, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδης.

Μαζί με πλήθος κόσμου, ο δήμαρχος παρακολούθησε τη συναυλία παραδοσιακής μουσικής, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, υπό την διεύθυνση του πρωτοπρεσβυτέρου π. Χρίστου Κυριακόπουλου, γενικού αρχιερατικού επιτρόπου της Μητρόπολης και ιδρυτή της χορωδίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης  των σκοπών του Εκκλησιαστικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, καθώς το κοινωνικό έργο που επιτελεί είναι αξιέπαινο, όπως ανέφερε και ο ίδιος ο δήμαρχος. Ήδη, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στα 5 χρόνια λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου έχουν ενισχυθεί περίπου 3.200 οικογένειες, ενώ έχουν προσφερθεί πάνω από 200 τόνοι με τρόφιμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο μητροπολίτης Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος απένειμε επίσης στον π. Χρίστο Κυριακόπουλο τιμητική πλακέτα για το έργο και την προσφορά του στην παραδοσιακή και εκκλησιαστική μουσική.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδης συνεχάρη, και αυτός με τη σειρά του, τον Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρίστο Κυριακόπουλο για το κοινωνικό έργο που επιτελούν «χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πολλή αγάπη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ιερείς της Μητρόπολης, ο δήμαρχος  Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος  Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet