Ενθαρρυντική συμμετοχή στη φιλοζωική δράση του Συλλόγου «Η Πεύκη»
Κοινωνία

Ενθαρρυντική συμμετοχή στη φιλοζωική δράση του Συλλόγου «Η Πεύκη»

Η Φιλοζωική Ομάδα του Συλλόγου «Η Πεύκη» οργάνωσε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, από τις 11 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία Σοφούλη της Πεύκης, δράση γνωριμίας για προώθηση φιλοζωικών δραστηριοτήτων της, όπως διαχείριση και υιοθεσίες αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, φύλαξης, υποστήριξης.

Η συμμετοχή φιλόζωων πολιτών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ήταν, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Την παράσταση έκλεψαν τα ζωάκια, το καθένα με την προσωπικότητα του, αλλά και οι ιστορίες που ακούστηκαν για το καθένα απ΄ αυτά.

Υπήρξαν συγκεκριμένες περιπτώσεις ενδιαφέροντος υιοθεσίας και είναι σε εξέλιξη οι σχετικές διαδικασίες, ενώ έγιναν και συζητήσεις για θεσμικά και τεχνικά θέματα, σχετικά με τα φιλοζωικά ενδιαφέροντα του Συλλόγου.

Η ομάδα ενημερώνει όποιον/α επιθυμεί να γνωριστεί με τον Σύλλογο και τη Φιλοζωική Ομάδα να έρθει σε επαφή μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω facebook.

Η επόμενη συνάντηση είναι στην πίτα του Συλλόγου, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017, το πρωί, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», κάτωθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων τα Θεοφάνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet