Δωρεά Συλλόγου Γονέων Παιδ. Σταθμών Λυκόβρυσης-Πεύκης στο Παντοπωλείο
Κοινωνία

Δωρεά Συλλόγου Γονέων Παιδ. Σταθμών Λυκόβρυσης-Πεύκης στο Παντοπωλείο

Τρόφιμα μακράς διαρκείας, δωρεά του Συλλόγου Γονέων των Νηπίων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέλαβε σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, παρουσία και του αντιδημάρχου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νικόλαου Γκαραβέλλα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώτας με μια λιτή επιστολή του προς τον Δήμο, δήλωσε, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ότι «με αυτή την κίνηση, ο σύλλογος συμμετέχει με μεγάλη χαρά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ο Δήμος, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος κ Μαυρίδης, για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και των άπορων συνδημοτών μας».

Ο δήμαρχος από τη μεριά του ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιώτη,  αλλά και όλο τον Σύλλογο, που, όπως είπε, αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπό μας και ο καθένας τους ακόμα και από τις πενιχρές οικονομικές του δυνατότητες, προσφέρει από το υστέρημά του. Αυτό, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος, είναι πολύ συγκινητικό, αλλά τελικά καθόλου σπάνιο και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον, όπως είπε.

Ο Σύλλογος Γονέων των Νηπίων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου αλεύρι, ρύζι και μακαρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet