Συγχαρητήρια Συμμαχίας Πολιτών για το παζάρι του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Συμμαχίας Πολιτών για το παζάρι του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης

Τα συγχαρητήριά της για το χριστουγεννιάτικο παζάρι των ομάδων του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης δίνει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Όπως ενημερώνει η παράταξη, οι θαυμάσιες χειροποίητες κατασκευές των ομάδων χειροτεχνίας, πλεξίματος και ραπτικής του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης έγιναν ανάρπαστες στο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών κατοίκων της περιοχής.

Η Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, η μεγαλύτερη παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, έδωσε από νωρίς το «παρών» με τον επικεφαλής της Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και με τον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Μπαλδεράνο, οι οποίοι συνεχάρησαν τις κυρίες των ομάδων για τα δημιουργήματά τους. «Στηρίζουμε αυτή την ωραία προσπάθεια καθώς και τον σκοπό της. Συγχαίρουμε τα μέλη των ομάδων και ευχόμαστε να συνεχίσουν την κοινωνική προσφορά τους. Η παράταξή μας στηρίζει το έργο τους» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Μετά τα κεράσματα και τις απαραίτητες αγορές η αντιπροσωπεία της παράταξης αποχώρησε ευχόμενη «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλές Γιορτές» στα μέλη του ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet