Η Μ. Πατούλη στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

Η Μ. Πατούλη στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του ΚΑΟΛ

Ανταποκρινόμενη στο κοινωνικό κάλεσμα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, παραβρέθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης, στον ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα, που στήριξε το ΠΕΑΠ και στον οποίο συμμετείχε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Σκοπός της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση του έργου του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα) για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η κα Πατούλη μίλησε με θερμά λόγια για τον πρόεδρο του ΚΑΟΛ, Θωμά Καλογεράκο, αλλά και για όλα τα μέλη του Δ.Σ. που, μέσα από την εν λόγω κοινωνική πρωτοβουλία, ανέδειξαν το υγιές πρόσωπο και τις αξίες του που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ανέφερε σχετικά:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και χίλια μπράβο στον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΚΑΟ Λυκόβρυσης για τη σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) διοργάνωση, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες καλαθοσφαιριστές που, με την παιδεία και τις αρετές που υπηρετούν στον Αθλητισμό, μπορούν και δίνουν απλόχερα τη βοήθειά τους σε κοινωνικές πράξεις αγάπης, όπως η σημερινή, για τη Στήριξη των Παιδιών του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

»Οφείλουμε να πιστεύουμε στις σταθερές του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πατρίδας μας, στα διαχρονικά πρότυπα που ανατροφοδοτεί ο αθλητισμός στη χώρα μας, μιας χώρας που αποτελεί την κοιτίδα του Ολυμπισμού, των ευγενών ιδεωδών και πανανθρώπινων αξιών, για να χτίσουμε από κοινού έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας».

Επίσης, η κα Πατούλη επαίνεσε τον ΚΑΟΛ για την ενεργή συμμετοχή του στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου, για το αξιόμαχο προσωπικό του, για το υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, αλλά και για τη ραγδαία άνοδο και εξέλιξη που έχει κάθε χρόνο μέσα από την οργανωμένη προσπάθεια που επιτελεί. Παράλληλα, στάθηκε στη δημιουργία τμήματος Γυναικών που οργάνωσε ο ΚΑΟΛ, λέγοντας ότι «πρόκειται για μια ακόμη καλή πρακτική του ΚΑΟΛ, που επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στο γυναικείο Μπάσκετ και χαίρομαι που ενίσχυσα από την πλευρά μου την εξεύρεση λύσης, από την πρώτη στιγμή, στο πρόβλημα χώρου και ωρών προπόνησης που χρειαζόταν η ομάδα».

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχήθηκε, τέλος, σε όλους καλές γιορτές & καλά Χριστούγεννα, θέτοντας και τη νέα χρονιά υψηλούς αθλητικούς στόχους τους οποίους όπως είπε «θα στηρίξει ολόψυχα ως Νομικό Πρόσωπο», ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στη διοίκηση του ΚΑΟΛ για την υλοποίηση από κοινού δράσεων με διαδημοτικές προοπτικές.

Την προαναφερόμενη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής, καθώς και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet