Μ. Πατούλη: Συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε
Κοινωνία

Μ. Πατούλη: Συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε

«Συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε» τονίζει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο εορταστικό μήνυμα που απευθύνει προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα η κα Μ. Πατούλη σημειώνει:

Φίλες και Φίλοι,

Περισσότερο από ποτέ, στις μέρες μας, η επένδυση στον Πολιτισμό σημαίνει επένδυση στην ίδια την κοινωνία. Σημαίνει επένδυση στις πανανθρώπινες αξίες της ειρήνης, της αξιοκρατίας, της δημοκρατίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης.

Μέσα από τις διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά που υπηρετεί ο Πολιτισμός, σε πείσμα των καιρών που όλα εκφυλίζονται, τα οράματα απαξιώνονται ή πέφτουν στη λησμονιά, εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε, αλλά και να κάνουμε πράξη τη δημιουργία πολιτισμού με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, κοινωνικό πρόσωπο και διαδημοτική προοπτική.

Οφείλουμε να πιστεύουμε στις σταθερές του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πατρίδας μας, για να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.

Η ελπίδα, η δημιουργία και η αισιοδοξία θα πάρουν αίγλη μόνο αν πιστέψουμε στο φως που κρύβουμε μέσα μας ως Άνθρωποι.

Έτσι θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτούν το πολλά υποσχόμενο Αύριο!

Καλά Χριστούγεννα, Καλή & Δημιουργική Χρονιά σε όλους!       

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη                                              

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), φιλόλογος – εκπαιδευτικός 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet