Σκόραραν… στην αλληλεγγύη ποδοσφαιριστές και αιρετοί
Αθλητισμός

Σκόραραν… στην αλληλεγγύη ποδοσφαιριστές και αιρετοί

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, μεταξύ της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και των παλαιμάχων του Α.Ο. Πεύκης και της Κηφισιάς.

Στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του ΠΕΑΠ με τίτλο «Μέσα από τον Αθλητισμό Στηρίζουμε τον Άνθρωπο» ανταποκρίθηκαν πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης που δόθηκαν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γιώργος Καρύμπας, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη συμβολή τους στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών μέσα από τον Αθλητισμό.

Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και συλλόγων του Δήμου.

Στον αγώνα συμμετείχαν ενεργά ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου και οι πρώην δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, όπως και ο πρόεδρός της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

Ο κ. Μαυρίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΠΕΑΠ απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet