Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Τις θερμές της ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΟ Λυκόβρυσης εκφράζει η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Άννα Ασπραδάκη για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικης γιορτής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο Σύλλογος διέθεσε μεγάλη ποσότητα ρουχισμού στη Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου, και για τον λόγο αυτό η αντιδήμαρχος ευχαριστεί επίσης τον Σύλλογο, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΟ Λυκόβρυσης για την υπέροχη χριστουγεννιάτικη διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Πεύκης.

Μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ενσυναίσθησης, απέδειξαν ότι ο αθλητισμός και η προσφορά μπορούν να δημιουργήσουν έναν πυλώνα στήριξης για τους ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη τούτες τις δύσκολες εποχές.

Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον πρόεδρο Θωμά Καλογεράκο, τον έφορο Χάρη Σπέη και τον ταμία Άκη Σακελλαρίου για την πρωτοβουλία τους αλλά και για τη μεταφορά μιας πραγματικά εντυπωσιακής ποσότητας ιματισμού που τη χορήγησαν στη  Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου μας.

Νιώθω υπερήφανη που νέοι άνθρωποι, τολμούν και διοργανώνουν με επιτυχία μια τέτοια εκδήλωση. Ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet