Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με πλήθος κόσμου και ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016, ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Παρουσία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, τελέστηκε πρώτα η Ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης και λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεύκης.

Επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από τον Α.Ο. Νηρέας στον εορτασμό των Θεοφανείων του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
Επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από τον Α.Ο. Νηρέας στον εορτασμό των Θεοφανείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μετά τον καθαγιασμό των υδάτων ακολούθησαν ιδιαίτερα εντυπωσιακές επιδείξεις συχρονισμένης κολύμβησης από τον αθλητικό σύλλογο Νηρέας. Φέτος η πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου επιφύλασσαν μια εντυπωσιακή έκπληξη στο τέλος της λαμπρής τελετής με τη συγχρονισμένη κολυμβητική επίδειξη από τα κορίτσια του Α.Ο. Νηρέας, κατηγορίας κορασίδων Β΄ ηλικίας 10 έως 12 ετών. Η κα Πατούλη συνεχάρη τις αθλήτριες για τις εντυπωσιακές επιδείξεις και τους προπονητές, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΠΕΑΠ καλή δύναμη για τη νέα χρονιά, ενώ πρόσθεσε πως «με πίστη, με φώτιση, με όραμα και αισιοδοξία μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας».

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους δημότες που ήταν παρόντες στη μεγαλύτερη, όπως είπε, γιορτή της Ορθοδοξίας, συνεχάρη όλα τα παιδιά που, αψηφώντας το κρύο, έπεσαν να πιάσουν τον Σταυρό και τέλος έδωσε ευχές για μια φωτισμένη χρονιά με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία για όλους.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη με τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης του Α.Ο. Νηρέας
Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μ. Πατούλη με τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης του Α.Ο. Νηρέας

Βραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες με αναμνηστικά γούρια που πρόσφερε το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων, γα τον Σταυρό έπεσαν στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου τα μέλη του ΠΕΑΠ:

Οικονομίδης ΑντώνηςΚοκκίνου ΣτελίναΠαπανδρέου ΈφηΚοντοθανάσης ΦάνηςΣτούπα ΜαριτίναΓιαννή ΜολίναΠαπαδιά ΆνναΠαπαδιάς ΒασίληςΜανούκα ΜαρίαΜανούκας ΘωμάςΚυριακοπούλου ΆρτεμιςΚυριακόπουλος ΕρμήςΜαυρόγαλος ΚωνσταντίνοςΜαυρόγαλος ΔιονύσιοςΗλιόπουλος ΓιάννηςΚαραμανώλης Ιάσονας.

Τον Σταυρό έπιασε η Μαριτίνα Στουπα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet