Το ΠΕΑΠ εξασφάλισε ακόμη μία εκπαιδευτική υποτροφία
Κοινωνία

Το ΠΕΑΠ εξασφάλισε ακόμη μία εκπαιδευτική υποτροφία

Το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εξασφάλισε ακόμη μία εκπαιδευτική υποτροφία σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου σχολείων του Δήμου.

Με ανακοίνωσή του το ΠΕΑΠ ευχαριστεί τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς» στη Λυκόβρυση για την εκπαιδευτική υποτροφία που προσφέρουν, μέσω του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στους δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα και αφορά στη φοίτηση ενός έτους, για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, στο εν λόγω Φροντιστήριο, σε όλα τα μαθήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 2851874 (Γρ. Λαμπράκη 39-41 & Ούλωφ Πάλμε 2, Λυκόβρυση).

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαριστεί θερμά ακόμη έναν από τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς και επαγγελματίες του Δήμου που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «έθεσαν σε πρώτη προτεραιότητα –εν μέσω οικονομικής κρίσης-, τις παροχές προς τους συνδημότες μας δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους προς τη νεολαία και αναγνωρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο καθώς και την ειλικρινή προσπάθεια του ΠΕΑΠ που αγκαλιάζει την κοινωνική αλληλεγγύη».

Παράλληλα, η κα Πατούλη καλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία που θέλει να συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων αλλά και των προγραμμάτων του ΠΕΑΠ να προσφέρει ανταποδοτικά προς την τοπική κοινωνία παροχές στο πλαίσιο της επαγγελματικής του εξειδίκευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet