Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Σάββατο 9/1/16 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

“Η ανταπόκριση τόσο των μελών του Συλλόγου όσο και των συμπολιτών μας ήταν αξιοσημείωτη” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Κοπή πρωτοχρονιάτικη πίτας

Την πίτα ευλόγησαν ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου π. Ευστράτιος Φελέκης και ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος π. Δημήτριος Μπουσδέκης, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για  το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, με γιορτινές μελωδίες, η 25μελής παιδική χορωδία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Ελληνοαγγλική Αγωγή», με μαέστρο τον κ. Γ. Συκιώτη και πιανίστα την κ. Κ. Τρούγκα, καθώς και ο μουσικός κ. Σ. Γανωτής, με τη συνοδεία του χορευτικού Συλλόγου Λυκόβρυσης «Αστροφεγγιά». Το δε φλουρί φιλοτεχνήθηκε από τους Αεροπροσκόπους Πεύκης για τα 60 χρόνια από τη ίδρυσή τους στην πόλη.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί “από καρδιάς” όλα τα μέλη και τους φίλους του που βρέθηκαν κοντά του, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης και τους προέδρους και τα μέλη Συλλόγων που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται στον Δήμο που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος, ευχαριστεί πολύ το Café ALIOS και την επιχείρηση ΒΑΖΑΚΑ, από τη Λυκόβρυση, για τη συνεισφορά τους στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

“Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι γεμάτο χαμόγελα” καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet