Συμμαχία Πολιτών: Αργοπεθαίνει η Δημ. Συγκοινωνία Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Αργοπεθαίνει η Δημ. Συγκοινωνία Λυκόβρυσης-Πεύκης

«Αργοπεθαίνει» η Δημοτική Συγκοινωνία Λυκόβρυσης – Πεύκης σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τονίζει ότι έχουν διακοπεί τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας και κατηγορεί τη δημοτική Αρχή τόσο για τα προβλήματα στη λειτουργία της δομής, όσο και για την άρνησή της να φέρει το θέμα προς συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η Δημοτική Συγκοινωνία αργοπεθαίνει και ο Δήμος πάλι… ξέχασε να τη βάλει στην ημερήσια διάταξη

Ένα βήμα πριν από την ουσιαστική κατάργηση βρίσκεται η Δημοτική Συγκοινωνία. Αφού σιγά-σιγά η προηγούμενη διοίκηση (επί της θητείας του κ. Φωκιανού) έκοψε τα μισά δρομολόγια φθάσαμε εδώ και τρεις μήνες να προγραμματίζονται μόνο πέντε δρομολόγια την ημέρα τα οποία πρέπει να καλύψουν τις ανάγκες εργαζομένων, μαθητών, συνταξιούχων, φοιτητών και βεβαίως της τοπικής αγοράς. Αλλά κι εδώ είχαμε περικοπές. Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος τα έκοψε ξαφνικά κι αυτά δημιουργώντας αναστάτωση σε ένα μεγάλο τμήμα των κατοίκων.

Αντί η Δημοτική Συγκοινωνία την εποχή της κρίσης να ενισχύεται ώστε να ανακουφίζει τους πολίτες διαπιστώνουμε ότι στον Δήμο μας αργοπεθαίνει. Μας είπαν ό,τι φταίει ο πάρεδρος, ό,τι φταίει η Περιφέρεια, ό,τι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη δημοτική Αρχή. Κι εμείς ερωτάμε; Πώς τόσα χρόνια λειτουργούσε κανονικά η Δημοτική Συγκοινωνία; Πώς στους άλλους δήμους δεν υπάρχουν παρόμοια θέματα;

Η δημοτική μας παράταξη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, η οποία λειτουργεί υπεύθυνα και δεν κάνει αντιπολίτευση για την… αντιπολίτευση, αλλά ταυτόχρονα δεν μένει θεατής στα προβλήματα της πόλης, ζήτησε από τον Νοέμβριο υπεύθυνη ενημέρωση. Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επί θητείας του οποίου πήρε άδεια η Δημοτική Συγκοινωνία και αγοράστηκαν δυο σύγχρονα λεωφορεία, έθεσε το θέμα για ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η διοίκηση του Δήμου το απέρριψε και μας ανέφεραν ότι θα το φέρουν τον Δεκέμβριο.

Αλλά δεν το έπραξαν ούτε στη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου, που αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, ούτε στη συνεδρίαση που έγινε αρχές Ιανουαρίου. Μας είπαν για δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμοι. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι το θέμα δεν έρχεται ούτε στη συνεδρίαση της Τρίτης 26 Ιανουαρίου (αύριο).

Φυσικά ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Κώστας Μπαλδεράνος και Νότα Σοκορέλη θα φέρουν το θέμα για συζήτηση και πάλι. Και τότε η δημοτική Αρχή ας αναλάβει τις ευθύνες της.

Υ.Γ. Επίσης η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είχε ζητήσει να γίνει συζήτηση και για τις τους δρόμους που γίνεται η λαϊκή αγορά και τα αιτήματα για μεταφορά τους σε άλλους. Αλλά ούτε κι αυτό υπάρχει στην αυριανή ημερήσια διάταξη…

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

    ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΠΕΥΚΗ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 527 ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ!ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΜΕ ΜΕΣΩ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet