Όλα έτοιμα για τον Β΄ Αγώνα Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix
Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για τον Β΄ Αγώνα Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης,  η πρόεδρος του ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός), Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη και η Feel Good Sports Club στο δημαρχείο Πεύκης, ενόψει του Β΄ Αγώνα Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετιικά με τη δράση, ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε:

«Μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας η συνδιοργάνωση με τη Feel Good Sports Club  (Αστικός  μη κερδοσκοπικός αθλητικός σύλλογος) του Β’ Αγώνα Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix με την ευγενική χορηγία της Attica Bank. Είμαι απόλυτα βέβαιος για την οργανωτική επιτυχία που γίνεται με την σφραγίδα & εγγύηση της Feel Good Sports Club. Καλώ όλους τους δρομείς και ειδικότερα τους δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης, των οποίων ο Δήμος εξασφάλισε τη δωρεάν συμμετοχή τους, να έλθουν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να τρέξουν να χαρούν, να ερωτευτούν να νιώσουν όμορφα».

Από την πλευρά της, η κα Μ. Πατούλη – Σταυράκη πήρε τον λόγο και τόνισε την τεράστια κοινωνική σημασία του Αθλητισμού και του running και το πόσο καλό κάνει στον ασκούμενο το τρέξιμο. Κάλεσε δε τους δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης και όλων των Δήμων να έλθουν να τρέξουν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να προσφέρουν και για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα «Τρέξε για καλό σκοπό», αφιερωμένο (μέρος των εσόδων) στα Παιδικά Χωριά SOS, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ενώ υποστηρίζουμε είπε και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Καμία μερίδα φαγητού χαμένη!).

Τέλος, ευχήθηκε και πρόσθεσε με νόημα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσοι έλθουν να τρέξουν να ερωτευτούν ή και να ξαναερωτευτούν!

Ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων και προπονητής της Feel Good Sports Club, Κώστας Πούλιος, είπε ότι αφ’ ενός θα τρέξει τα 10 χλμ. ανδρών (στον Α’ Αγώνα στο Γαλάτσι τερμάτισε 1ος, με μεγάλη διαφορά από τον 2ο) και θα μαζέψει βαθμούς για το Grand Prix (3 καλύτερους αγώνες) του Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix, εγγυήθηκε δε στους δρομείς ότι η ασφάλεια του αγώνα, η οργάνωσή του, η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τα πλούσια δώρα σ’ όλους τους συμμετέχοντες, η χαρά (DJ music) και το σύστημα γραμματειών διανομών θα είναι “top class” επιπέδου διεθνούς!

Επίσης απεύθυνε κάλεσμα σ’ όλους τους δρομείς «Έλα να τρέξεις για καλό σκοπό, έλα να τρέξεις με το ταίρι σου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μία γλυκιά ανταμοιβή σε περιμένει στο τέλος του αγώνα!»

Ο κ. Ηλίας Παπαλεξάνδρου, εκπρόσωπος της Attica Bank, δήλωσε περήφανος για την ευγενική χορηγία της τράπεζας στο Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix και ειδικότερα ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Β’ Αγώνα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, προσθέτοντας ότι η Attica Bank έδωσε το καλό παράδειγμα με τον αγώνα της που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και που ευοδώθηκε με την ανακεφαλαιοποίησή της! Η Attica Bank δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη διοργάνωση γιατί πιστεύει στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, του runnign και των αρχών της μαχητικότητας, της ευεξίας & της χαράς που πρεσβεύει η Feel Good Sports Club.

Τη συνέντευξη Τύπου έκλεισε ο πρόεδρος της Feel Good Sports Club, Ανδρέας Καπώνης (πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στον ακοντισμό), με την τεχνική ανάλυση του αγώνα (ασφάλεια, εθελοντές, τροχαία/αστυνομία, σύστημα αγώνα) και την ταυτόχρονη δήλωση του δημάρχου περί της εγγύησης της ασφάλειας του αγώνα (εθελοντές Δήμου για τον αποκλεισμό δρόμων κ.λπ.) και τη διασφάλιση της Αστυνόμευσης των κόμβων από την Αστυνομία/Τροχαία. Επίσης δήλωσε ότι  την οργανωτική επιτυχία του αγώνα την εξασφαλίζει το έμπειρο επιστημονικό & εκπαιδευμένο σε δεκάδες αγώνες τεχνικό προσωπικό της Feel Good Sports Club (πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, προπονητές, τεχνικός υπεύθυνος διαδρομής & γραμματειών) και κλείνοντας  ευχαρίστησε την Attica Bank για την ευγενική χορηγία της, όπως επίσης τo Metropolitan Hospital και τη Saucony για τη μεγάλη στήριξή τους.

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη διοργάνωση, η οποία διεξάγεται με δύο μηνύματα:

  • Τρέξε για καλό σκοπό !
  • Τρέξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σου ή συνάντησε το ταίρι σου εκεί!

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet