Στην κοπή πίτας συλλόγων της πόλης παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας συλλόγων της πόλης παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πλούσιο  ήταν το πρόγραμμα του δημάρχου Λυκόβρυσης –  Πεύκης Τάσου Μαυρίδη και αυτό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016, καθώς παρευρέθηκε σε πολλές εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης με αφορμή κυρίως την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου παρευρέθη σε εκδήλωση βράβευσης αθλητών και προπονητών του Συλλόγου Αστέρας Πεύκης όπου συνεχάρη όλους τους αθλητές για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο για, όπως ανέφερε, τη συνεχή υποστήριξη που παρέχει στους αθλητές και τους προπονητές. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρουσία του κ. Μαυρίδη.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου σειρά είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων και μετά του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης, οι οποίοι γιόρτασαν τα 60 χρόνια ενεργής παρουσίας τους στον Δήμο. Μια συγκινητική και ξεχωριστή βραδιά καθώς και ο δήμαρχος, όπως δήλωσε στον χαιρετισμό του, ήταν μέλος των αεροπροσκόπων. Στην κοπή της πίτας ο δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς έτυχε το φλουρί, το οποίο αφιέρωσε σε όλα τα μέλη του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων του Δήμου ο κ. Μαυρίδης χαιρέτισε όλους τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα δήλωσε ότι, «η ενεργή παρουσία των τοπικών φορέων και συλλόγων στηρίζει την κοινωνική συνοχή και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, γι΄ αυτόν τον λόγο και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου».

Ο Τ. Μαυρίδης σε εκδήλωση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, όπου και κέρδισε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Ο Τ. Μαυρίδης σε εκδήλωση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, όπου και κέρδισε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τέλος, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέστη σε εκδήλωση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ένωσης Δημάρχων, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, όπου και πέτυχε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής και τυχερός για το νέο έτος και ανέφερε ότι «σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε το έργο μας. Είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες που μας χρειάζονται περισσότερο από καθε χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά με δύναμη και αισιοδοξία για όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet