Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο πρόσφερε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης
Κοινωνία

Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο πρόσφερε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το καλύτερο φάρμακο στην κρίση είναι ο πολιτισμός και η αλληλεγγύη αποφάσισε αντί να διοργανώσει εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας να ενισχύσει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Έτσι αγοράσθηκε ένας σημαντικός αριθμός φαρμάκων, ώστε να στηριχθούν όσοι λόγω οικονομικής αδυναμίας και ελλείψει ασφαλιστικής κάλυψης, δεν μπορούν να έχουν φαρμακευτική περίθαλψη.

Τα φάρμακα παρέδωσε στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη η πρόεδρος και η ταμίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης.

Ο δήμαρχος αφού συνεχάρη την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης για την προσφορά της στον πολιτιστικό γίγνεσθαι Πεύκης και Λυκόβρυσης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πρόεδρο κα Έλλη Μήτση και το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την ευγενική αυτή χειρονομία της να ενισχύσει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου. Τέτοιες πρωτοβουλίες στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας αξίζουν συγχαρητηρίων και αποτελούν παράδειγμα μίμησης για όλη την κοινωνία.

»Θέλω με την ευκαιρία να καλέσω τους πολίτες να προσφέρουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας φάρμακα που δεν χρειάζονται, ακόμα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί η ημερομηνία λήξης τους να έχει κάποιο χρονικό ορίζοντα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet