Δράσεις ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης τον μήνα Απρίλιο
Κοινωνία

Δράσεις ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης τον μήνα Απρίλιο

Ο Οργανισμός για την Κοινωνική Προστασία, την Παιδεία και την Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης  σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης ανακοινώνει το πρόγραμμα προσεχών δράσεων για ενημέρωση των δημοτών και των μελών του.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 1η Απριλίου 2016

Συμμετοχή στην ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών στην Ι.Μ. Αγίας Τριάδας στο Λύρειο Ίδρυμα και συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για πολίτες του Δήμου.

Κυριακή 3 Απριλίου 2016, 18:00 – 20:00

Παρακολούθηση της παράστασης «Οικογένεια Σόι – Μπλε» σε σκηνοθεσία Γ. Μακρή με τους Γ. Βασιλείου, Γ. Μακρή, Μ. Βλούτη, Ζ. Μεταξά, Γ. Μαύρα κ.ά., στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Η παράσταση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Παρακολούθηση της παράστασης «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» του Άκη Δήμου, στο Θέατρο Κουν.

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία και επίσκεψη τις Ιερές Μονές Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ (παπαροκάδες), όπως και σε άλλα αξιοθέατα της περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το συντομότερο τη συμμετοχή τους αφού ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες  (κόστος, κρατήσεις κ.λπ.) επισκεπτόμενοι τα γραφεία του ΚΟΙΠΑΠ και τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης (Αγ. Βαρβάρας 25) ή καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 2826926.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet