Καταγγελία για εγκατάλειψη του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Καταγγελία για εγκατάλειψη του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης

Εγκατάλειψη του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης καταγγέλλει ο πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης Φραγκούλης Γεωργόπουλος με αφορμή εκδήλωση του σχολείου που πραγματοποιήθηκε στον χώρο την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Γεωργόπουλου:

Η σημερινή (24 Μαρτίου 2016) εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης στο Πνευματικό Κέντρο ήταν συγκινητική, με ένα χιουμοριστικό σκετσάκι και έκπληξη στο τέλος έναν χασάπικο χορό από τα παιδιά. Ο ήχος όμως ήταν αισχρός – λόγω κακής κονσόλας, σύμφωνα με τον ηχολήπτη του Δήμου. Το κουβάλημα της κονσόλας του σχολείου δεν βοήθησε, αφού δεν ταίριαζε. Τα δε λόγια των παιδιών δεν ακούγονταν, αφού δεν λειτούργησε μικρόφωνο.

Η εγκατάλειψη του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης από το ΠΕΑΠ διαιωνίζεται. Τα σχολεία (και ο κόσμος) της Λυκόβρυσης όμως, δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν στην Πεύκη για να κάνουν μία απλή σχολική εκδήλωση. Φαίνεται πως η Λυκόβρυση είναι καλή μόνον για να συγκεντρώνει τις μεγάλες μάζες των αποκριάτικων χορών στον πολυχώρο (για όλα τα σχολεία, και της Λυκόβρυσης και της Πεύκης), ενώ οι ευγενείς εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στο (πάντοτε φροντισμένο) Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ευχαριστούμε.

Φραγκούλης Γ. Γεωργόπουλος

Πολιτικός μηχανικός MSc ΕΜΠ
Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet