Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στη Λυκόβρυση

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Μαρτίου 2016 στη Λυκόβρυση.

Το θωρακισμένο όχημα τύπου βαν, έφτασε έξω από κατάστημα super market, επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου στη Λυκόβρυση. Το πλήρωμα του βαν θα πραγματοποιούσε άλλη μια χρηματαποστολή προς το κατάστημα.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι, βγήκε από το όχημα κρατώντας το ειδικό μεταλλικό βαλιτσάκι. Δεν πρόλαβε να κάνει δύο με τρία βήματα και το βλέμμα του στράφηκε προς το πίσω μέρος του βαν. Εναντίον κινούταν ένας άνδρας που κρατούσε στο χέρι πιστόλι και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο θόρυβο της όπλισης έκανε τον «σεκιουριτά» να  αντιδράσει αστραπιαία. Χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του  ξαναμπήκε στο θωρακισμένο όχημα με το βαλιτσάκι στα χέρια.

Ο οδηγός αμέσως ξεκίνησε το όχημα και απομακρύνθηκαν από το σούπερ μάρκε . Το ίδιο έκαναν ο δράστης με τον συνεργό του αλλά πεζή.

Άνδρες της ΔΙΑΣ ερεύνησαν τη γύρω περιοχή, αλλά οι επίδοξοι ληστές είχαν εξαφανιστεί. Μόνο στοιχείο για τις έρευνες τους –εκτός από την κατάθεση του παρ΄ ολίγον θύματος – είναι το όποιο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: ANT1News/ Γιάννης Αρβανίτης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet