Στο Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στο Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Το πρωί της Δευτέρας 11 Απριλίου 2016 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, βρέθηκε στο Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων (“ένα ξεχωριστό σχολείο που έχει ιδιαίτερη θέση στον Δήμο μας και στην καρδιά μας”, όπως αναφέρει ο δήμαρχος στη σχετική του ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook) όπου φύτεψε, μαζί με τα παιδιά, δένδρα και λουλούδια, τα οποία πρόσφερε ο Σύλλογος “Πευκιώτικες Ρίζες”.

“Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου γι΄ αυτη τη πρωτοβουλία, σε έναν ευαίσθητο χώρο, με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά. Συγχαρητήρια και στο εκπαιδευτικό προσωπικό” καταλήγει το σχόλιο του δημάρχου.

Ανάρτηση δημάρχου για την επίσκεψη στο Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων

Λίγο αργότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Αναστάσιος Μαυρίδης, παρευρέθη σήμερα το πρωί  στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων σε μια συμβολική εκδήλωση όπου φύτεψε, μαζί με τα παιδιά και μέλη του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες», δένδρα και λουλούδια, τα οποία πρόσφερε ο Σύλλογος.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος «το σχολείο αυτό έχει μια ιδιαίτερη θέση στον Δήμο μας αλλά και στην καρδιά μας. Σε κάθε κάλεσμά σας θα είμαι πάντα δίπλα σας».

Μετά την ολοκλήρωση της δεντροφύτευσης, ο δήμαρχος συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για αυτή τη πρωτοβουλία, τους μαθητές αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Ακόμη προέτρεψε και άλλα σχολεία του Δήμου να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων, για να γίνουν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι πιο όμορφοι και περισσότερο πράσινοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet