«Παρών» σε πολλές εκδηλώσεις ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

«Παρών» σε πολλές εκδηλώσεις ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη χθες, Κυριακή 15 Μαΐου 2016.

«Όταν υπάρχουν τόσες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος μας ή άλλοι φορείς δεν θα μπορούσα να μην είμαι παρών» δήλωσε ο ίδιος και αυτό έκανε.

Έτσι χθες Κυριακή έδωσε το έναυσμα στον 21ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το ΠΕΑΠ στο Δάσος Μορέλλα στη μνήμη του αθλητή Τάσου Μιζηκάκη. Στο τέλος συνεχάρη όλους τους δρομείς και απένειμε μαζί με την πρόεδρο του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καρύμπα τα βραβεία στους συμμετέχοντες.

Αμέσως μετά, παρευρέθη στο bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία η Ελληνοαγγλική Αγωγή. Ένα bazaar  με φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν από τους μαθητές στο σχολείο προσφέρονται με αγάπη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που τιμά όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους ο δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.  Τον διοργανωτή και ιδιοκτήτη του σχολείου κ. Χρήστο Κακαδιάρη, όλους του συντελεστές, αλλά και τους γονείς των μαθητών για τη συμμετοχή και την προσφορά τους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Τ. Μαυρίδης παρακολούθησε την πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ο Τάλως» μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης με θέμα «Μεσογειακή και Κρητική διατροφή». Ο κ. Μαυρίδης μετά το πέρας της ομιλίας έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές, αλλά και στην κα Ελευθερία Κατσαμάνη, κλινική διαιτολόγο -διατροφολόγο που ανέπτυξε ενδελεχώς το θέμα.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου ο δήμαρχος παρακολούθησε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το θεατρικό έργο του Μολιέρου «Ταρτούφος» από την εξαιρετική θεατρική ομάδα του Δήμου σε σκηνοθεσία και διδασκαλία του Νικόλα Μίχα. Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και τους συντελεστές για την εξαιρετική παρουσία τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet