Επιτυχημένη «σύμπραξη» συλλόγων με θέμα τη μεσογειακή – κρητική διατροφή
Κοινωνία

Επιτυχημένη «σύμπραξη» συλλόγων με θέμα τη μεσογειακή – κρητική διατροφή

Εκδήλωση με θέμα «Μεσογειακή – Κρητική Διατροφή. Μαθαίνουμε & Δοκιμάζουμε» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2016 στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Την εκδήλωση συνδιοργανώσαν ο Σύλλογος Κρητών «O Tάλως» μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι πρόεδροι και των δυο συλλόγων Γιώργος Καρχυλάκης και Βίκυ Μάλαμα, αντιστοίχως, καθώς και τα Διοικητικά τους Συμβούλια χαιρετίζουν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τέτοιες όμορφες δράσεις που πραγματοποιούνται με την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του Δήμου.

Μουσική και τραγούδι από τον Σύλλογο Κρητών «Ο Τάλως»
Μουσική και τραγούδι από τον Σύλλογο Κρητών «Ο Τάλως»

Οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν την κλινική διατροφολόγο Ελευθερία Κατσαμάνη η οποία ανέλυσε με μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση τα οφέλη της μεσογειακής-κρητικής διατροφής επισημαίνοντας βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών παίζοντας λύρα και τραγουδώντας. Επίσης συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, που με τον χορό του ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στην παράδοση της Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο πρώην πρόεδρος Αρείου Πάγου και πρόεδρος Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολιδάκης, η αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου Άννα Ασπραδάκη, ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και γραμματέας του Κρητικού Συλλόγου Χρήστος Φωτίδης, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, ο επίτιμος πρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου Στέλιος Πετρουλάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης Γιώργος Γαζεπίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χριστίνα Παπαρούπα, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μαρκουλάκης, ο Νίκος Μούντριζα από την ομάδα κοινωνικού προβληματισμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020, ο τοπικός σύμβουλος Λυκόβρυσης και πρόεδρος Ποντίων Μεταμόρφωσης Κώστας Κωνσταντινίδης και το μέλος του Δ.Σ. από τις «Πευκιώτικες Ρίζες» Καίτη Μαρκουλάκη.

Κέφι και χορός από μέλη του Συλλόγου «Ο Τάλως» και από τους παρευρισκόμενους
Κέφι και χορός από μέλη του Συλλόγου «Ο Τάλως» και από τους παρευρισκόμενους

Μέλη – κυρίες των δύο συλλόγων προσέφεραν με πολλή αγάπη και μεράκι υπέροχα εδέσματα που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι, τις οποίες οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν, καθώς επίσης ευχαριστούν την αγορά κρεάτων «Νιότης» για την ευγενική της χορηγία. Τη μουσική της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Νικολάου τον οποίο οι σύλλογοι ευχαριστούν, επίσης.

Μέλη των δύο Συλλόγων
Μέλη των δύο Συλλόγων

Παράλληλα, ο δύο Σύλλογοι ευχαριστούν όλες τις φίλες και τους φίλους καθώς και τα μέλη τους που ήταν βρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, καθώς επίσης και την υπεύθυνη της εκδήλωσης και έφορο του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης Χριστίνα Χαριτάκη για την παρουσίαση της βραδιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet