Σε Φεστιβάλ Παιδιού, Κολυμβητικούς Αγώνες & εκδήλωση Μικρασιατών ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Σε Φεστιβάλ Παιδιού, Κολυμβητικούς Αγώνες & εκδήλωση Μικρασιατών ο Τ. Μαυρίδης

Πλούσιο ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 ξεκίνησε το 39ο Φεστιβάλ Παιδιού το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ στο άλσος Βαρβαρέσου και το οποίο διήρκεσε όλο το Σαββατοκύριακο. Με το πρωτότυπο θέμα «Όλα τα παιδιά του κόσμου κοιτούν τον ίδιο ουρανό» συνεχίστηκε η παράδοση του εξαιρετικού αυτού θεσμού όπου οι μικροί δημότες ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους, ανέδειξαν τις κλίσεις τους και συμμετείχαν σε πολλαπλές δραστηριότητες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ Παιδιού πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, έγινε για πρώτη φορά έκθεση βιβλίου από την Ένωση Γονέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ενώ τέλος, πραγματοποιήθηκε συμβολική φύτευση καλλωπιστικών φυτών από μαθητές των σχολείων του του Δήμου, χορηγία από τον ΣΠΑΠ.

Ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση, τους χορηγούς, τους εργαζόμενους του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, τους εθελοντές για το δυναμικό «παρών» που δίνουν πάντα και τα παιδιά που αποτελούν την ψυχή αυτού του μοναδικού θεσμού. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Συλλόγους, τους φορείς, αλλά και τους προσκόπους Πεύκης για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τ. Μαυρίδης απονέμει αναμνηστικά στα παιδιά που αγωνίστηκαν στους κολυμβητικούς αγώνες
Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδης απονέμει αναμνηστικά στα παιδιά που αγωνίστηκαν στους κολυμβητικούς αγώνες

Ταυτόχρονα, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι 16οι κολυμβητικοί αγώνες των ακαδημιών του ΠΕΑΠ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεύκης και η βράβευση των μικρών κολυμβητών από τον δήμαρχο. Σε δήλωση του ο ίδιος τόνισε: «Σήμερα στο Δημοτικό μας Κολυμβητήριο παρουσιάστηκαν από  τις ακαδημίες του ΠΕΑΠ οι εκπληκτικές αθλητικές δεξιότητες των μικρών μας κολυμβητών. Οι εκπαιδευτές δάσκαλοι που βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τα διαπαιδαγωγούν με αγάπη, με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση ενώ προάγουν την άμιλλα, την κοινωνικότητα και την αγάπη για τον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, στους γονείς αλλά και στους δασκάλους εκπαιδευτές τους. Εύχομαι το μέλλον σας να είναι λαμπρό και αντάξιο των προσπαθειών σας με πολλές διακρίσεις και μετάλλια».

Την ίδια μέρα ο δήμαρχος παρευρέθη στην επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ιωνία» για την ημέρα Μνήμης της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με ειδικό αφιέρωμα στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης ενώ αμέσως μετά ο κ. Γαζεπίδης, πρόεδρος του Συλλόγου, απένειμε στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη αναμνηστικό δώρο με την Αγιά Σοφιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet