Laptops στα δημοτικά σχολεία Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή
Κοινωνία

Laptops στα δημοτικά σχολεία Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει την προσπάθεια για τη στήριξη των μαθητών της πόλης, μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη λόγω της πανδημίας περίοδο, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε στην προμήθεια 66 Η/Υ (laptops) από δημοτικούς πόρους.

Η δημοτική αρχή ενημερώνει ότι τα laptops παραδόθηκαν σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί η «ηλεκτρονική τάξη». Σε αυτό το πλαίσιο, έχει παραδοθεί όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στις σχολικές μονάδες, έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της διαδικτυακής εκπαίδευσης, συμπληρώνει η διοίκηση.

Με αφορμή την προμήθεια των σχολείων με φορητούς Η/Υ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε:

«Η προσπάθειά μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μαθητές, που αποτελούν τη νέα γενιά του Δήμου μας. Γι’ αυτόν τον λόγο αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στον πρόεδρο της κ. Γιώργο Τσόλα που έχει φροντίσει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι σχολικές μονάδες, αλλά και για αυτή την πρωτοβουλία που είναι ένα μεγάλο βήμα προς την τάξη του μέλλοντος, την ηλεκτρονική τάξη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με τη νέα γενιά του Δήμου μας πρωταγωνίστρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet