Τ. Μαυρίδης: “Καταργούν τις αγορές χωρίς μεσάζοντες”!
Κοινωνία

Τ. Μαυρίδης: “Καταργούν τις αγορές χωρίς μεσάζοντες”!

Το ακούσαμε και δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας! Βγήκε νόμος που απαγορεύει τις αγορές χωρίς μεσάζοντες, προβλέποντας μάλιστα πρόστιμα για τους Δήμους που επιτρέπουν τη διοργάνωσή τους, αλλά και τους παραγωγούς που συμμετέχουν σε αυτές.

Την είδηση πληροφορηθήκαμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης (στη διαδικασία της ώρας του δημότη), διά στόματος του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, ο οποίος διευκρίνισε ότι έλαβε σχετική γνώση ηλεκτρονικώς και… οσονούπω περιμένει και το επίσημο “φιρμάνι”. Ο δήμαρχος, σε πολύ έντονο ύφος, δήλωσε ότι “όπως φαίνεται οι πιέσεις των μεγάλων συμφερόντων προς την κυβέρνηση έπιασαν… τόπο”, δηλώνοντας κάθετα αντίθετος στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, που στερεί τη δυνατότητα στους καταναλωτές, μία ή δυο φορές τον μήνα, να προμηθεύονται προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.

Μάλιστα, σε διαμαρτυρίες συναδέλφων του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και κυρίως του επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Παναγιώτη Ασβεστά, που πρότεινε να αντιδράσει ο Δήμος στην εφαρμογή του μέτρου, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι, με το που θα ενημερωθεί επισήμως, θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη μορφή καταδικαστικού ψηφίσματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet