Ανεξαρτητοποίηση Π. Αγγελικόπουλου από την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Ανεξαρτητοποίηση Π. Αγγελικόπουλου από την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παραιτήθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, Πεύκη Λυκόβρυση – Η Πόλη της Ζωής μας, ο Παναγιώτης Αγγελικόπουλος.

Ο κ. Αγγελικόπουλος κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για απαξίωση των μελών της παράταξης από τον δήμαρχο, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανοιχτή επιστολή ανεξαρτητοποίησής του:

Η διοίκηση του κ. Μαυρίδη, φτάνοντας στο τέλος της θητείας της, καταδεικνύει πλέον το αληθινό πρόσωπό της. Πρώτα απ΄ όλα, στους ανθρώπους που τη στήριξαν για να βρίσκεται σε θέση εξουσίας. Τους αντιμετωπίζει «απαξιωτικά» μόλις διαπιστώσει ότι έχουν αντίθετη ή διαφορετική άποψη και μάλιστα με τρόπο που δεν τιμά τον δημοκρατικό και θεσμικό ρόλο του ίδιου του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης Πεύκη – Λυκόβρυση Η Πόλη της Ζωής μας.

Από σήμερα και στο εξής δεν θα είμαι μέλος της δημοτικής παράταξης του κ. Μαυρίδη, ούτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καταθέτοντας δημόσια την ανεξαρτητοποίηση και παραίτησή μου.

Είμαι αντίθετος με τη φιλοσοφία των «κλειστών θυρών» πίσω από τις οποίες συσκέπτεται ο κ. δήμαρχος και οι εκλεκτοί του, υιοθετώντας στην πράξη μια στρατηγική που δεν ενώνει τους πολίτες, τους υποψηφίους και τα μέλη της παράταξής τους, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τους διχάσει και να τους απαξιώσει. Το ίδιο έκανε ο κ. Μαυρίδης και στη συνάντηση που συγκάλεσε προσφάτως στο γραφείο του με αντικείμενο συζήτησης το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, απευθύνοντας πρόσκληση μόνο σε αυτούς που προφανώς τον «υπακούουν». Αν και μέλος της δημοτικής του παράταξης, αλλά και μέλος του Δ.Σ. ΠΕΑΠ έκρινε ότι δεν ήμουν αρεστός, αποκλείοντάς με και επισήμως από την εν λόγω «κλειστού τύπου» συνάντηση.

Αυτές οι πρακτικές μας πάνε πίσω αγαπητέ δήμαρχε. Ταυτίζονται με το παλιό, το οπισθοδρομικό και το κατεστημένο, που μόλις δει ότι δεν το υπηρετείς κοιτάει να σε «αποκλείσει». Πολύ σύντομα λοιπόν οι εκφραστές του «χθες» θα πάνε σπίτια τους, θα χάσουν τα «οφίτσια» και τις αναπαυτικές καρέκλες, διότι επέλεξαν να διοικήσουν εις βάρος των πολλών και της δημοκρατίας.  

Παναγιώτης Αγγελικόπουλος

Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet