«Ανώνυμες» καταγγελίες κατά των Κοινωνικών Δομών του καταγγέλλει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

«Ανώνυμες» καταγγελίες κατά των Κοινωνικών Δομών του καταγγέλλει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για «ανώνυμες καταγγελίες» που έγιναν κατά των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και του πρώην δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού, κάνει λόγο ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Δήμος καταγγέλλει, χωρίς να τους κατονομάζει, κάποιους «γνωστούς – αγνώστους», που επιχειρούν «να δημιουργήσουν προβλήματα στη δημοτική Αρχή», για να «εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Δυστυχώς, συνεχίζονται στον Δήμο μας τα φαινόμενα ανώνυμων καταγγελιών. Οι γνωστοί – άγνωστοι, συνήθεις ύποπτοι και καταγγέλλοντες, ακολουθούν νέα ήθη και νέο «πολιτικό πολιτισμό» για να δημιουργήσουν προβλήματα στη δημοτική Αρχή και στη διοίκηση του Δήμου μας. Προτάσσουν, όπως είναι προφανές, για άλλη μια φορά το προσωπικό συμφέρον, με ιδιοτέλεια πάντοτε, έναντι του συλλογικού συμφέροντος. Οι πρόσκαιρες συμμαχίες τους, οι άναρχες φωνές τους, η τυχοδιωκτική τους συμπεριφορά απέναντι σε όποιον δεν υποτάσσεται στα δικά τους «θέλω» και συμφέροντα, στις δικές τους «επιταγές», είναι γνώρισμα «συμμαχίας» συμφερόντων και ομάδων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Αρχής γενομένης με δήθεν ανώνυμες καταγγελίες σε πρόσωπα που έχουν ασκήσει διοίκηση στον Δήμο μας, όπως εις βάρος του πρώην δήμαρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρη Φωκιανού, με στόχο να πλήξουν την επαγγελματική του δραστηριότητα και να αφαιρέσουν ουσιαστικά την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ως επιστήμονα ιατρού, να πλήξουν και να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του.

Πλέον, αυτές οι ανώνυμες καταγγελίες στρέφονται κατά της σημερινής διοίκησης και συνεπώς κατά της λειτουργίας του Δήμου και των επωφελούμενων συνδημοτών μας, αφού έγιναν «ανώνυμες» καταγγελίες τόσο για το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης (επίσκεψη ΣΔΟΕ) όσο και για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου (επίσκεψη Επιθεώρησης Εργασίας).

Εμείς, φυσικά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Να φοβηθούν όσοι συμμετέχουν σε περίπλοκα και δύσοσμα συστήματα διαφθοράς και διαπλοκής. Όσοι εμπλέκονται και επίσημα πια σε κατηγορίες για καταλογισμούς κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Όσοι συνεχίζουν να σκορπούν «μαύρο» χρήμα, για να ενισχύσουν το προσωπικό τους προφίλ, με στόχο την κατάκτηση θέσεων εξουσίας.

Δυστυχώς, η μοναδική τους συνεισφορά είναι να καταγγέλλουν ανώνυμα, νομίζοντας ότι έτσι δημιουργούν προβλήματα και παρακωλύουν τη λειτουργία του Δήμου. Ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε επώνυμα να εργαζόμαστε για το καλό του Δήμου και των δημοτών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet