«Αποτυχημένη πολιτικά και κάκιστα πληροφορημένη η κα Νικολαροπούλου»
Πολιτική

«Αποτυχημένη πολιτικά και κάκιστα πληροφορημένη η κα Νικολαροπούλου»

Μια φράση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Βασιλικής Νικολαροπούλου στη δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε για τα οικονομικά του ΠΕΑΠ (Η Β. Νικολαροπούλου για τα οικονομικά του ΠΕΑΠ), στην οποία αναφέρει ως «υπερχρεωμένο» τον Δήμο Αμαρουσίου προκάλεσε την αντίδραση του αντιδημάρχου Οικονομικών του τελευταίου, Σπύρου Σταθούλη.

Η φράση που χρησιμοποίησε η κα Β. Νικολαροπούλου, απευθυνόμενη στην πρόσφατα παραιτηθείσα πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ήταν: «Ακόμη μιλάει χωρίς να ντρέπεται ότι θα έφτιαχνε το γήπεδο με 80.000 ευρώ από τον υπερχρεωμένο Δήμο Αμαρουσίου παραχωρώντας τη χρήση του!!!».

Στην ανακοίνωση – απάντηση του κ. Σπ. Σταθούλη αναφέρονται τα εξής:

Δυστυχώς στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο….

Η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Κική Νικολαροπούλου, εκτός από αποτυχημένη πολιτικά, είναι και κάκιστα πληροφορημένη…!

Αναφέρεται στον Δήμο Αμαρουσίου χωρίς να γνωρίζει -ή γνωρίζει και παραπληροφορεί- δηλώνοντας ότι ο Δήμος μας είναι υπερχρεωμένος.

Κυρία Νικολαροπούλου ζητήστε, ρωτήστε, διαβάστε και με πολύ χαρά θα σας αποστείλουμε τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου μας και θα δείτε καθαρά και κρυστάλλινα ποια είναι τα οικονομικά μεγέθη του Δήμου Αμαρουσίου και το νοικοκύρεμα που έχουμε καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι ανακρίβειες και τα ψέματα τα οποία εκτοξεύετε, για να ικανοποιήσετε με κάθε μέσο την προσωπική σας ανέλιξη, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Σας συνιστούμε την επόμενη φορά που θα ασκήσετε κριτική να είστε προσεκτικότερη και καλύτερα διαβασμένη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet