Αποχώρησε από τη Λυκόβρυση Πεύκη.- ο Δημήτρης Νικολάου
Πολιτική

Αποχώρησε από τη Λυκόβρυση Πεύκη.- ο Δημήτρης Νικολάου

Αποχωρεί από τον δημοτικό συνδυασμό Λυκόβρυση Πεύκη.- ο Δημήτρης Νικολάου, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του.

Το μέλος του δημοτικού συνδυασμού Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος της Επιτροπής Φορέων και Πολιτών για το κτήμα ΕΘΙΑΓΕ αποχωρεί από τον συνδυασμό, επικεφαλής του οποίου είναι ο Δημήτρης Κωνστάντος, καθώς όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός έχει πάρει «έναν καθαρά προσωποκεντρικό χαρακτήρα» και ο ίδιος αδυνατεί να στηρίξει «αυτήν την πραγματικότητα».

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Νικολάου:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρηση μου από τον συνδυασμό Λυκόβρυση Πεύκη.-

Όπως είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά του Δήμου μας, ο συνδυασμός τους τελευταίους μήνες είχε πάρει έναν καθαρά προσωποκεντρικό χαρακτήρα, εκφράζοντας μια πολιτική, «αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση», κάτι το οποίο ήταν σε πλήρη ανακολουθία με τα όσα είχαμε συμφωνήσει κατά την ίδρυσή του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, αντί να συσπειρώσουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας βοήθησαν στην εκλογική μας επιτυχία, τελικώς να συρρικνωθούμε σχεδόν στα ιδρυτικά μέλη.

Παρά το γεγονός ότι για τη δημιουργία του συγκεκριμένου συνδυασμού, αφιέρωσα πολύ χρόνο και ενέργεια, μου είναι αδύνατο να στηρίξω μια νέα πραγματικότητα, στην οποία, δυστυχώς, όπως φάνηκε και εχθές το βράδυ, στη συγκέντρωση μας, η ειλικρίνεια δεν θα έχει πρωταγωνιστικό λόγο.

Αφήνοντας πίσω μια πορεία ενός έτους, θα ήθελα να ευχαριστήσω και ορισμένους συνεργάτες μου, για τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε και τη δυνατότητα που μου έδωσαν να γνωρίσω εξαιρετικούς ανθρώπους και να δημιουργήσω αληθινές φιλίες.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία στους νέους στόχους που έχουν θέσει.

Νικολάου Δημήτριος

Σημείωση: Με την παραίτηση μου από τον συνδυασμό Λυκόβρυση Πεύκη.- δεν θα μετέχω πλέον στην επιτροπή για το ΕΘΙΑΓΕ ως μέλος του συνδυασμού, αλλά ως απλός πολίτης, καθώς η επιθυμία μου για προσφορά στα κοινά του Δήμου μας παραμένει ακμαία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet