Α. Ασπραδάκη: Να συνεργαστούμε για να βαδίσει ο Δήμος στον δρόμο της ανάπτυξης
Πολιτική

Α. Ασπραδάκη: Να συνεργαστούμε για να βαδίσει ο Δήμος στον δρόμο της ανάπτυξης

Σε συνεργασία καλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους Λυκόβρυσης – Πεύκης η δημοτική σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη, με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Ασπραδάκη σημειώνει:

Με αφορμή την ορκωμοσία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, των δημοτικών και των κοινοτικών συμβούλων, θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους τους συνδημότες μου που με στήριξαν στη μέχρι τώρα δημοτική μου πορεία και μου έδωσαν την ώθηση και τη δύναμη να συνεχίσω να βρίσκομαι για άλλα 4 χρόνια δίπλα τους.

Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεπεράσει τον κακό της εαυτό και τις προκαταλήψεις της, και να δει κατάματα το μέλλον. Να τολμήσει, να εγκαταλείψει δοκιμασμένες κακές πρακτικές, να επαναξιολογηθεί και να αναζητήσει διεξόδους που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του δημότη μας. Η διοίκησή μας τα προηγούμενα 5 χρόνια απέδειξε πως βαδίζει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η τελετή ορκωμοσίας αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για μια νέα θητεία βασισμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών, αλλά και της χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος.

Όλοι μαζί οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των δημοτικών παρατάξεων οφείλουμε να εργαστούμε προκειμένου ο Δήμος να βαδίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Δεν θα αντιμετωπίσουμε τους πολίτες ως τους ψηφοφόρους μας της επόμενης θητείας, γιατί αυτό θα αλλοιώσει την κρίση μας και θα μας καταστήσει επικίνδυνα ανεπαρκείς.

Θα αντιμετωπιστούν όλοι ως ισότιμοι πολίτες των οποίων τα δικαιώματα πρώτοι εμείς θα υπερασπιστούμε, απαιτώντας ταυτόχρονα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Καλούμαστε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ελπίδα και προοπτική. Για να το καταφέρουμε χρειάζεται σκληρή δουλειά  απ’ όλους, συνεργασία και διάθεση προσφοράς.

Κλείνοντας, για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που εμπιστευτήκατε και για τα επόμενα 4 χρόνια τον δημάρχο Τάσο Μαυρίδη και την παράταξή του.

Πλέον διαθέτουμε κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο: την απαιτούμενη εμπειρία. Γνωρίζουμε σε βάθος τις ανάγκες της καθημερινότητας στην πόλη μας και είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Καλή και δημιουργική θητεία να έχουμε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet