Γρ. Λέων: Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης χρειάζεται όραμα, θα υποσχεθούμε λίγα, θα κάνουμε περισσότερα
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γρ. Λέων: Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης χρειάζεται όραμα, θα υποσχεθούμε λίγα, θα κάνουμε περισσότερα

Δυναμικό «παρών» έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη ΜΑΖΙ, στη Λυκόβρυση. «Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, καθώς «κάτοικοι της Λυκόβρυσης και της Πεύκης ήρθαν για να εκφράσουν τη θερμή υποστήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Λέων και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές».

«Σήμερα ξεκινάμε ΜΑΖΙ. Όλοι ΜΑΖΙ για να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Και γι’ αυτή την αλλαγή θα στηριχτούμε σε σας που είστε εδώ, στον κόσμο που βλέπουμε και ακούμε κάθε μέρα στις περιοδείες μας, στις συνδημότισσες και στους συνδημότες μας» είπε στο καλωσόρισμά του ο επικεφαλής της παράταξης, απευθυνόμενος στους φίλους και υποστηρικτές του που κατέκλυσαν την πλατεία Λυκόβρυσης και τους γύρω δρόμους.

Ο κ. Λέων παρουσίασε στους πολίτες που ήρθαν να τον ακούσουν τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του και αναφέρθηκε στη διάθεσή του για προσφορά «στην περιοχή μας, στην περιοχή που ζούμε, στην περιοχή που κατοικούμε, στην περιοχή που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, που τα πηγαίνουμε σχολείο, που τα πηγαίνουμε παιδικές χαρές ή στις αθλητικές υποδομές».

«Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν», είπε ο κ. Λέων, «όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν από τον Δήμο μας πιστεύω ότι πρόσφεραν ό,τι περισσότερο μπορούσαν». «Ωστόσο», συνέχισε «όλοι μου εκφράζετε το ίδιο παράπονο: ο Δήμος έχει μείνει αρκετά πίσω. Και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και όχι απλώς διορθωτικές κινήσεις. Αυτό λείπει περισσότερο από τον Δήμο μας: Όραμα. Ένα όραμα για να αλλάξουμε εντελώς τα πράγματα».

Βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού

Και έδωσε το στίγμα αυτού του οράματος, τονίζοντας ότι το πλήρες κοστολογημένο πρόγραμμα του συνδυασμού θα παρουσιαστεί αναλυτικά τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες αυτού, κάνοντας αναφορά στα εξής:

Ψηφιακές υπηρεσίες: Ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες να παρέχονται διαδικτυακά, λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι στον Δήμο Αθηναίων ψηφιοποίησα όλη την πολεοδομία, ακόμη και τα νεκροταφεία!».

Αστικά Δάση: «Έχουμε τρία αστικά δάση που είναι σχεδόν ανεκμετάλλευτα, αλλά έχουμε και φυσικό πλούτο που δεν γνωρίζουμε. Δίπλα μας, στα όρια του Δήμου μας, βρίσκονται 70 στρέμματα που ανήκουν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ένας διεκδικητικός δήμαρχος μπορεί να τα διεκδικήσει προς όφελος των πολιτών της πόλης» σημείωσε ο κ. Λέων.

Τρίτη ηλικία: «Περίπου το 28% του πληθυσμού της περιοχής μας είναι άνθρωποι τρίτης ηλικίας. Ο Δήμος πρέπει να τους φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε απλώς στα εξαιρετικά ΚΑΠΗ, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους» τόνισε ο ίδιος.

«Για να γίνουν τα παραπάνω χρειάζεται ένας μηχανισμός που θα μπορεί να εντοπίσει και να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Χρειάζεται ένας δήμαρχος με εμπειρία, γνώση, θάρρος να διεκδικεί και, όπως είδατε και από τα θέματα της δουλειάς μου, δεν μου λείπει το θάρρος» ανέφερε ο κ. Λέων. «Εμείς γι’ αυτό δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Για την 1η Γενάρη και όχι απλώς για την 8η Οκτωβρίου. Και να είστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα στον Δήμο μας» υπογράμμισε ο κ. Λέων, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους 50 και πλέον υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ για τον αγώνα τους.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Λέων θα είναι ένας καταπληκτικός δήμαρχος

Τον Γρηγόρη Λέων προλόγισε με θερμά λόγια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης. «Ο Γρηγόρης Λέων αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση υποψηφίου δημάρχου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει ως δημόσιος λειτουργός την Ελληνική Δημοκρατία από ένα κρίσιμο λειτούργημα. Για μένα που τον ξέρω προσωπικά, οφείλω να πω πως είναι ένας ακέραιος άνθρωπος που κρατά τον λόγο του και ένας άνθρωπος που όταν αποφασίζει να κάνει κάτι, το κάνει τέλεια.

Πιστεύω πως ο Γρηγόρης Λέων θα είναι ένας καταπληκτικός δήμαρχος. Στο πρόσωπο του Γρηγόρη θα βρείτε έναν άνθρωπο που ξέρει τα προβλήματα και ξέρει πώς θα βρει εμάς και αυτό είναι κρίσιμο για έναν δήμαρχο, καθώς πρέπει να απορροφά κονδύλια και να κάνει έργα. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά θα τα κάνει στο έπακρον. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία»!

Ο κ. Λέων ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Γεωργιάδη, εξαίροντας το έργο του στο υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και τονίζοντας τη σημασία που έχει για τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το νέο του πόστο, στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. «Ξέρω ότι θα το κάνετε βέβαια με χαρά, αλλά θα μας βλέπετε συχνά να ερχόμαστε, να διεκδικούμε όλο και περισσότερα προγράμματα απασχόλησης για να ενισχύσουμε τον Δήμο μας» «προειδοποίησε» τον υπουργό ο κ. Λέων.

Δημήτρης Φωκιανός: Ο Γρηγόρης έχει όλες τις προϋποθέσεις να εργαστεί έντιμα

Τη στήριξή του στον Γρηγόρη Λέων εξέφρασε και ο πρώην δήμαρχος της Λυκόβρυσης Δημήτρης Φωκιανός, «που έχει αφήσει λαμπρή ιστορία στον Δήμο και ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, όταν ανέβηκε στο βήμα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, δηλώνοντας: «Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε κοινά χαρακτηριστικά. Δεν μετράει η κομματική προέλευση του καθενός, αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας και όχι να υπάρχουν από πίσω άλλες σκοπιμότητες. Ο Γρηγόρης έχει όλες τις προϋποθέσεις να εργαστεί έντιμα, όπως απέδειξε και στον Δήμο Αθηναίων. Του εύχομαι καλή επιτυχία!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet