Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Ξεπέρασε τον Μαυρογιαλούρο ο κ. Φωκιανός»
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Ξεπέρασε τον Μαυρογιαλούρο ο κ. Φωκιανός»

Μέρος του προεκλογικού προγράμματος που είχε εξαγγείλει στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, παραθέτει ο επίσης υποψήφιος για τη δημαρχία το 2010, με τη δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (πλέον ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ), Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος επισημαίνει τις προεκλογικές υποσχέσεις του απερχόμενου πλέον δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σχετικά με την κατασκευή τριών χώρων στάθμευσης, την ανάδειξη του συνοικισμού Άνω Πεύκης και την πλήρη ανακατασκευή των παιδικών χαρών και το έργο που τελικώς επετέλεσε, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Ξεπέρασε και τον… Μαυρογιαλούρο σε υποσχέσεις ο κ. Φωκιανός

Παρακολουθείστε από το… επίσημο πρόγραμμά του τα τρία υπόγεια πάρκινγκ και άλλα πολλά που θα έκανε άμεσα…

Με την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας του κ. Φωκιανού, του πλέον αποτυχημένου δημάρχου σύμφωνα με την άποψη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, παραθέτουμε σήμερα νέα ντοκουμέντα από τα οποία αποκαλύπτεται ότι ξεπέρασε ακόμα και τον Μαυρογιαλούρο στα ΘΑ και τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που έδωσε το 2010 προκειμένου να κερδίσει την εξουσία. Κι αν σε όλα αυτά προσθέσετε και τις αθλιότητες που χρησιμοποίησε κατά του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου τότε είναι εύκολο να αντιληφθείτε γιατί δεν τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές.

Στο επίσημο πρόγραμμά του για τους χώρους στάθμευσης και τις πλατείες:

Προεκλογικό φυλλάδιο συνδυασμού Δ. ΦωκιανούΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΡΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ πάρκινγκ. Ένα στου Πέρρου, όπου δεν έκανε ούτε τη μελέτη, ένα στο δημαρχείο όπου δεν έφερε καν το θέμα ούτε για συζήτηση κι ένα στις κολόνες Βαρβαρέσου, όπου επίσης… ξέχασε να ασχοληθεί. Στην κεντρική πλατεία όχι μόνο δεν έκανε πάρκινγκ όπως διατυμπάνιζε αλλά έχασε και τα λεφτά για την πλατεία, αφού το έργο είχε δημοπρατηθεί μαζί με την ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης. Και τα δυο απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής λόγω της αδράνειας που επέδειξε για δυο χρόνια ο Δήμος μας.

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ της Άνω Πεύκης, αλλά δεν έκανε το παραμικρό. Αντιθέτως στον προσφυγικό συνοικισμό εγκαταστάθηκαν επί θητείας του κ. Φωκιανού παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ. Λοιπόν δεν έκανε το παραμικρό σε καμία παιδική χαρά της Πεύκης. Κι εκεί που επί Θεοδωρακόπουλου είχαν γίνει ΠΕΝΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ο κ. Φωκιανός… κατάφερε να εγκαταλειφθούν όλες στο έλεος του Θεού.

Επί θητείας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου πέρα της άψογης καθαριότητας και της ανακαίνισης όλων των σχολείων η παρέμβαση στα θέματα των ελεύθερων χώρων οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση των κατοίκων ήταν καθοριστική. Η νέα πλατεία Πίνδου και Ιωαννίνων και η νέα πλατεία στη Λεωφόρο Ειρήνης και Πλαστήρα (κολώνες) είναι οι πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Με ελάχιστα χρήματα η Πεύκη κέρδισε τις δυο μεγαλύτερες πλατείας στην ιστορία της την τετραετία 2007-2010. Αν δε προσθέσουμε το κτήμα Τζερμιά (τέσσερα στρέμματα) που περιήλθε στον Δήμο από το 2007 και τις νέες πλατείες Κυρμιζά (στου Βερόπουλου) τη στρογγυλή πλατεία στην είσοδο από Λεωφόρο Κύμης (Κάτω Πεύκη), την πλατεία Ανδριανού και Εθνικής Αντιστάσεως, η οποία επί Φωκιανού εγκαταλείφθηκε και τη γειτονιά των νέων που δημιουργήθηκε το 2009 κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Κάτω Πεύκη τότε εύκολα μπορεί να γίνει η σύγκριση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και της ανυπαρξίας έργων του απερχόμενου δημάρχου.

Από το γραφείο Τύπου

Υ.Γ.1. Οι θέσεις στο υπόγειο πάρκινγκ του έργου ανάπλασης των 12 εκατομμυρίων, που θα στοιχίσει το Ο.Τ.9 της Λυκόβρυσης, δεν φθάνουν ούτε για το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε λίγο καιρό θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της Λυκόβρυσης.

Υ.Γ. 2. Αλήθεια, για τον σταθμό του Μετρό της Λυκόβρυσης δεν θα υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης; Δεν τον ενδιαφέρει το θέμα τον κ. Φωκιανό και δήθεν κόπτεται μόνο για την Πεύκη;

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet