Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη”
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη”

Από το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε ανακοίνωση, με αφορμή την πρόσφατη ορκωμοσία των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Λυκόβρυσης-Πεύκης, στην οποία ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στον τρόπο που πρόκειται να πολιτευτεί ο συνδυασμός του στην προσεχή πενταετία. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Την Κυριακή ορκίστηκαν, στο Δημοτικό Θέατρο, τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων. Από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ορκίστηκαν για το Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Κώστας Μπαλδεράνος και η Νότα Σοκορέλη. Για το Τοπικό Συμβούλιο Πεύκης ορκίστηκε ο Στέλιος Λαμπιθιανάκης και για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης ο Χρήστος Βομπιράκης.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Επειδή στη διάρκεια της ορκωμοσίας δεν δόθηκε, δυστυχώς, στη μειοψηφία το δικαίωμα λόγου, θα ήθελα μέσω του Τύπου και εκ μέρους όλων των συναδέλφων της παράταξής μας, να ευχηθώ στον νέο δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους καλή δύναμη.

Από Δευτέρα το πρωί ξεκίνησε μια νέα δημοτική περίοδος στη διάρκεια της οποίας πρέπει όλοι να δουλέψουμε με πνεύμα συνεργασίας και έχοντας αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες, για το καλό της Πόλης μας και της Κοινωνίας.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι μια ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη, που εκφράζει υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας και που έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση της δημαρχίας για ελάχιστες ψήφους.

Μια παράταξη η οποία, έχοντας στις τάξεις της 86% νέους και άφθαρτους υποψηφίους, έκανε τον προεκλογικό αγώνα με ήθος και ευπρέπεια, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον…

Θα στηρίζουμε τις θετικές πρωτοβουλίες της διοίκησης -και μακάρι να είναι πολλές- αλλά και θα στεκόμαστε απέναντι σε αποφάσεις που είναι αντίθετες στο συμφέρον των πολιτών.

Πρέπει ο Δήμος μας να είναι μπροστάρης σε όλα τα μέτωπα και να μην αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Θέλουμε από σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να απλώσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό δίχτυ. Να λειτουργήσουμε με σεβασμό για το περιβάλλον, με φροντίδα για το παιδί και την τρίτη ηλικία και επάνω από όλα με διαφάνεια σε όλες μας τις κινήσεις. Όχι πια γκρίζες ζώνες στον Δήμο μας.

Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη που πλήττεται από παντού. Με προγράμματα ενίσχυσης των ανέργων και των νέων. Με στήριξη της Τοπικής Αγοράς και των ελεύθερων επαγγελματιών και με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού Δήμου του μέλλοντος.

Πρέπει να δουλέψουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έμεινε πίσω. Για έναν Δήμο φιλικό και λειτουργικό.

Θεωρούμε αυτονόητη και δεν τη διαπραγματευόμαστε τη φροντίδα για την καθαριότητα της πόλης, για τα σχολεία, για τις παιδικές χαρές, για τους αθλητικούς χώρους και τις πολιτιστικές δημιουργίες.

Αυτή την πενταετία πρέπει ο άνθρωπος να είναι το πρώτο μας μέλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet