Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Ο Δήμος ξέχασε να ενημερώσει για τις προσλήψεις»
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Ο Δήμος ξέχασε να ενημερώσει για τις προσλήψεις»

Ότι δεν ενημέρωσε τους πολίτες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων για πεντάμηνη απασχόληση στους δήμους κατηγορεί τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ο Δήμος… ξέχασε να ενημερώσει τους άνεργους ότι από σήμερα υποβάλλονται αιτήσεις για πεντάμηνη απασχόληση στους δήμους

Από τις 10 το πρωί της Δευτέρας (σήμερα) άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων ανέργων για 32.433 θέσεις, πεντάμηνης απασχόλησης, στους δήμους όλης της χώρας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω του ΟΑΕΔ και όχι μέσω των δήμων. Το πρόγραμμα αφορά κάπου 100 ειδικότητες και στον Δήμο μας θα διατεθούν περισσότερες από 60 θέσεις κυρίως γενικών καθηκόντων, αλλά και άλλες όπως βρεφονηπιοκόμων, κοινωνικών λειτουργών, μαγείρων, πληροφορικής, γυμναστών κ.ά.). Όμως οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και για άλλους δήμους. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 12 το μεσημέρι στις 27 Απριλίου 2015.

Δικαίωμα υποβολής έχουν οι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ άνεργοι. Τους όρους και τις προϋποθέσεις τους αναφέρει αναλυτικά η προκήρυξη του ΟΑΕΔ. Η μοριοδότηση θα γίνει με διαφανή τρόπο από το μηχανογραφικό λογισμικό του ΟΑΕΔ.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ προχώρησε σε αυτό το δελτίο Τύπου όταν διαπίστωσε σήμερα Δευτέρα, στις 10 το πρωί, ότι ο Δήμος είχε… ξεχάσει να ενημερώσει τους ανέργους της πόλης, κάτι που δεν έχουν παραλείψει να πράξουν οι άλλοι δήμοι της χώρας. Προφανώς ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης την περασμένη εβδομάδα ήταν απασχολημένος με ανακοινώσεις κατά της αντιπολίτευσης και δεν είχε ελεύθερο χρόνο. Κρίμα.

Ελπίζουμε πάντως να το διορθώσει άμεσα το μεγάλο αυτό σφάλμα.

Υ.Γ. Και άλλη μια είδηση για ανέργους. Από 7 Απριλίου (αύριο) έως τις 14 Απριλίου γίνονται αιτήσεις στον Δήμο για την πρόσληψη οκτώ εργατών καθαριότητας και δύο οδηγών απορριμματοφόρων, δίμηνης απασχόλησης. Ερώτηση: Ο δήμαρχος δεν είδε ότι από τις οκτώ ημέρες της προθεσμίας ο Δήμος θα είναι κλειστός τις τέσσερις, λόγω Πάσχα; Πότε θα προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι; 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet