Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα… για το Η.Χ.”
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα… για το Η.Χ.”

Τις υποσχέσεις και τις πράξεις του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού προτίθεται να κρίνει ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος ξεκινά τον “κύκλο” της κριτικής του από την υπόθεση του Ηλιακού Χωριού. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη μετά το σχέδιο “Καλλικράτη” δημοτική περίοδος και μαζί η θητεία του δημάρχου κ. Φωκιανού, μια θητεία που χαρακτηρίζεται πλέονρ ως η χειρότερη στην ιστορία της πόλης μας, θεωρούμε ότι είναι η ώρα για την υπεύθυνη κριτική των υποσχέσεων και των πράξεων του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα πριν από τέσσερα χρόνια έχοντας καλό όνομα στη Λυκόβρυση. Αποδείχτηκε όμως για τον ενιαίο Δήμο κατώτερος των περιστάσεων και υποβάθμισε την ποιότητα ζωής του Δήμου μας και ιδιαιτέρως της Πεύκης, την οποία είχε παραλάβει από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο σαν μια πόλη υπόδειγμα στην καθαριότητα, στα σχολεία, στις κοινωνικές δομές, στο περιβάλλον και γενικότερα σε αυτό που λέμε ποιότητα ζωής και λειτουργία μιας πόλης.

Για να αποκτήσετε μια αντικειμενική γνώμη για τον απερχόμενο δήμαρχο, ο οποίος προ της εκλογικής ήττας απέφυγε να τεθεί στην κρίση των πολιτών, θα σας παραθέσουμε αυτές τις ημέρες με ντοκουμέντα ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ στους κατοίκους για να τον ψηφίσουν και ΤΙ ΕΚΑΝΕ από όλα αυτά. Έτσι θα διαπιστώσετε κατάματα την αλήθεια. Θα δείτε ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ αυτή την τετραετία. Και μια διευκρίνιση. Το πολυτελέστατο έντυπο με το πρόγραμμά του γράφτηκε μετά το μνημόνιο και τις περικοπές στους δήμους. Άρα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Θα αρχίσουμε σήμερα με τον οικισμό του Ηλιακού Χωριού. Παρακολουθείστε τι έταξε στις 400 και πλέον οικογένειες που διαμένουν σε αυτό μόνο και μόνο για να αποσπάσει την ψήφο τους. Πραγματικά ταιριάζει αυτό που λέει ο λαός… «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…». Ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα από όσα υποσχέθηκε εγγράφως και προφορικά.

Και πιο συγκεκριμένα:

  • Υποσχέθηκε φυσικό αέριο για άμεση επίλυση με το πρόβλημα του ζεστού νερού και της θέρμανσης. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
  • Υποσχέθηκε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
  • Υποσχέθηκε όπως ο χώρος του ΟΣΚ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) και το άλσος να γίνουν η πράσινη αυλή του Ηλιακού Χωριού. Θα εννοούσε ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
  • Υποσχέθηκε ανάπλαση και συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Υποβάθμισε τη μικρή αγορά του οικισμού, δημιούργησε αποθήκες και κάποιοι χώροι μπάζουν ακόμα.
  • Υποσχέθηκε άρδευση πρασίνου από το πηγάδι. Τι έκανε; ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.
  • Υποσχέθηκε ανάπλαση και συντήρηση των κατοικιών με δαπάνη του ΟΕΚ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
  • Για την καθαριότητα, και για το πράσινο καλύτερα να μην το θυμόμαστε. Η κατάσταση ποτέ δεν ήταν χειρότερη.Το χώρο δίπλα στο κλειστό, που ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος είχε ξεβρωμίσει (επί Καμάρα ήταν η μικρή χωματερή) και είχε σχεδιάσει για τον αθλητισμό, τον μετέτρεψε σε χώρο στάθμευσης των μεγάλων αυτοκινήτων. Στην παιδική χαρά, που επί δημαρχίας του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου έγινε με προδιαγραφές σύγχρονες, δεν έκανε ούτε απλή συντήρηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υ.Γ. 1: Ο απερχόμενος δήμαρχος έχει τελικά μεγάλο πρόβλημα με τνο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Τελευταία του ζήτησε με…δελτίο Τύπου να αποχωρήσει από τα δημοτικά. Αυτό φαίνεται ότι τον βολεύει. Η απάντηση του πρώην δημάρχου Πεύκης ήταν όμως καθαρή. «Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες. Μένω στο Δημοτικό Συμβούλιο και ως απλός στρατιώτης». Αλήθεια γιατί τον φοβάται τόσο πολύ;

Υ.Γ. 2. Στον επίσημο απολογισμό που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο στις 2 Ιουλίου ο ίδιος ο κ. Φωκιανός ανέφερε ότι επί θητείας Θεοδωρακόπουλου η Πεύκη είχε τακτικά έσοδα 17 εκατομμύρια λιγότερα από τη Λυκόβρυση, σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό των δυο πόλεων. Και παραδέχτηκε για πρώτη φορά (δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά) ότι ο Θεοδωρακόπουλος βρήκε χρέη στην Πεύκη επάνω από 10 εκατομμύρια από τη θητεία Καμάρα. Τέσσερα χρόνια μας είχε τρελάνει στα ψέματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet