Γ. Στιβαχτής: Ο δήμαρχος – «φαντομάς» Τ. Μαυρίδης βρήκε πάλι ευκαιρία να επιτεθεί σε όσους ασκούν κριτική
Πολιτική

Γ. Στιβαχτής: Ο δήμαρχος – «φαντομάς» Τ. Μαυρίδης βρήκε πάλι ευκαιρία να επιτεθεί σε όσους ασκούν κριτική

Με επίθεση στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης απαντά ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+, Γιώργος Στιβαχτής, στην ανάρτηση του κ. Τάσου Μαυρίδη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τους βανδαλισμούς στον νέο πολυχώρο αθλητισμού και πολιτισμού στη Λυκόβρυση.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση ο κ. Στιβαχτής αναφέρει:

Εμφανίστηκε ξανά ο δήμαρχος «φαντομάς» με δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο δήμαρχος που δηλώνει απών σε ότι αφορά τους δημότες της πόλης και εμφανίζεται μόνο σε κοινωνικές συγκεντρώσεις της Ν.Δ. και σε κλειστές εκδηλώσεις με επιχειρηματίες, φρόντισε με δηλώσεις να κάνει το προφανές, να μεταβιβάσει τις ευθύνες αλλού…

Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή δολιοφθοράς, είτε αυτή αφορά δημόσια-δημοτική περιουσία είτε ιδιωτική. Θέλουμε μια όμορφη, σύγχρονη και πράσινη πόλη για τα παιδιά μας. Με την προστασία της πόλης μας δεν παίζουμε, είναι σαν να προστατεύουμε το ίδιο μας το σπίτι. Γι’ αυτό δεν θα ανεχθούμε τέτοιες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται.

Η δημαρχάρα μας, λοιπόν, με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό που μας λυπεί όλους βρήκε την ευκαιρία και εξαπέλυσε ακόμα μια φορά επίθεση σε όλους αυτούς που ως ενεργοί πολίτες αναφέρουν τα κακώς κείμενα και τις αλήθειες. Είναι σίγουρο ότι η αλήθεια πονάει και όλες οι αναφορές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό δεν έχουν απαντηθεί από τη δημοτική αρχή!!!

Δεν έχουν απαντηθεί γιατί δεν μπορούν να στηρίξουν την ανεπάρκεια και την κακή διαχείρισή τους. Επομένως, ο μόνος τρόπος αντίδρασής τους η συκοφάντηση. Η ίδια η δημοτική αρχή, καθώς και διάφορα «εξαπτέρυγά» της, με κείμενα και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθούν να συκοφαντήσουν χωρίς επιχειρήματα, αλλά και χωρίς όρια. Με φασιστικά πολλές φορές παραληρήματα, προσπαθούν μερικές φορές να στερήσουν το δικαιώματα της κριτικής ακόμα και από νέους ανθρώπους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται στη θέση αυτή για να διοικεί και όχι για να ακολουθεί τις εξελίξεις. Εξάλλου, ο δήμαρχος ευαγγελιζόταν ότι με τις συναντήσεις του με την αστυνομία θα έκανε πιο ασφαλή την πόλη μας. Αντί λοιπόν να βαυκαλίζεται, θα μπορούσε να δράσει προληπτικά και να είχε κάμερες στο κτήριο ή να είχε προσλάβει ανθρώπους ασφαλείας. Θα μπορούσε βέβαια να κάνει και πράξη κάτι που είχαμε προτείνει ως παράταξη, τη δημιουργία δημοτικής αστυνομίας. 

Όταν λοιπόν φωνάζουμε για την έλλειψη πεζοδρομίων, δεν είναι γιατί έχουμε κάτι με τη δημοτική αρχή, αλλά φοβόμαστε μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο ατύχημα. Όταν αναφέρουμε στη δημοτική αρχή για τα χορτάρια και τα σκουπίδια δεν είναι γιατί μας αρέσουν οι διαμαρτυρίες, αλλά για να μην γίνουν η πόλη μας και τα σπίτια μας πηγές μόλυνσης. Όταν φωνάζουμε για κακοδιαχείριση, το λέμε για το πού πάνε τα χρήματά μας από τους υψηλούς δημοτικούς φόρους κτλ.

Έχουμε να τους απαντήσουμε πως στον ολισθηρό κατήφορο που έχουν επιλέξει δεν θα τους ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια πόλη όπως την ονειρευόμαστε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet