Δήμος Μπροστά+: Η δημοτική συγκοινωνία Λυκόβρυσης – Πεύκης… αγνοείται εδώ και μήνες
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Η δημοτική συγκοινωνία Λυκόβρυσης – Πεύκης… αγνοείται εδώ και μήνες

Εδώ και μήνες οι δημότες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης βρίσκονται αποκλεισμένοι «εξαιτίας της αδιαφορίας και της δημοτικής αρχής που έχει οδηγήσει την καθημερινότητα σε πλήρη απαξίωση» αναφέρει η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+ διά στόματος του κοινοτικού συμβούλου Πεύκης Βασίλη Γρυλλή.

Όπως αναφέρει ο κ. Γρυλλής «είναι μήνες που στον Δήμο μας η δημοτική συγκοινωνία έχει σταματήσει εντελώς, με συνέπεια οι δημότες να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα με τη μετακίνησή τους. Η κατάσταση αυτή επιβαρύνει ιδιαίτερα συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης, μαθητές, ηλικιωμένους, καθώς και ΑμεΑ, για τους οποίους η χρήση της δημοτικής συγκοινωνίας είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Φευ, αναμένουν την ευαισθητοποίηση της διοίκησης, αφού και σε αυτό το ζήτημα βρίσκουν κλειστές πόρτες».

Η παράταξη καλεί τη δημοτική αρχή, «έστω και τώρα, να λάβει άμεσα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τον κοινωνικό αποκλεισμό των συμπολιτών μας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet