Δήμος Μπροστά+: Πολιτική ήττα Μαυρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ποια ψηφοφορία έχασε
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Πολιτική ήττα Μαυρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ποια ψηφοφορία έχασε

Για πολιτική ήττα της διοίκησης του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+ με αφορμή το θέμα συμβασιούχου που απομακρύνθηκε από τη διοίκηση του νομικού προσώπου του Δήμου ΠΕΑΠ.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει, σε σχετικό ψήφισμα που έφερε η αντιπολίτευση υπέρ της συμβασιούχου, στη συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, η δημοτική αρχή ήταν αρνητική, αλλά τελικώς η ψηφοφορία εξελίχθηκε με νίκη της αντιπολίτευσης με διαφορά μίας ψήφου (15 έναντι 14).

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη Δήμος Μπροστά+ αναφέρει:

«Μια ακόμα νίκη της αντιπολίτευσης!

Κατά τη χθεσινή (27/09/2022) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική Αρχή απέρριψε ψήφισμα που κατέθεσε παράταξη της αντιπολίτευσης, που αφορούσε την υποστήριξη συμβασιούχου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία εκδιώχθηκε από τη διοίκηση του ΠΕΑΠ.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης υπερψήφισαν το ψήφισμα που υποστήριζε την εργαζόμενη, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί πλειοψηφία 15 Δημοτικών Συμβούλων υπέρ και 14 κατά του ψηφίσματος υποστήριξης της εργαζόμενης. Η δημοτική Αρχή ήδη καταγράφει απώλειες, καθώς έχει γίνει σαφές ότι ο δήμαρχος βρίσκεται σε αποδρομή και δεν πρόκειται να ανανεώσει τη θητεία του.

Τόσο η συμμετοχή των κατοίκων στο Δημοτικό  Συμβούλιο, όσο και η δυναμική παρουσία των εργαζομένων του Δήμου, αλλά και φορέων, οδηγούν τον δήμαρχο να δραπετεύσει νωρίτερα από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανατραπεί το αυτοδιοικητικό καθεστώς δεκαετιών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet