Δεν θα συμμετάσχει στην διά περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Δήμος Μπροστά+
Πολιτική

Δεν θα συμμετάσχει στην διά περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Δήμος Μπροστά+

Η παράταξη Δήμος Μπροστά+ γνωστοποιεί ότι δεν θα συμμετάσχει στη διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης την οποία προγραμματίζει η δημοτική αρχή, καθώς, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «η συγκεκριμένη μέθοδος συντελεί στην αδρανοποίηση και απαξίωση του Σώματος»

Ειδικότερα, ο παράταξη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Ήδη, εδώ και μήνες, Δήμοι σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιούν ψηφιακές πλατφόρμες, όπως το πρόγραμμα «e-presence», που είναι απολύτως δωρεάν, για να πραγματοποιούν, μέσω τηλεδιάσκεψης, τις συνεδριάσεις των συλλογικών τους οργάνων.

»Η δημοτική αρχή, επιχειρεί να πραγματοποιήσει για μια ακόμη φορά, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να βγει κιχ, με την διά περιφοράς διαδικασία.

»Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν συμμετέχουμε στην αδρανοποίηση και απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ καλούμε, έστω και αυτήν τη στιγμή, τη διοίκηση να εγκαταστήσει εφαρμογές, όπως το «e-presence», για να πραγματοποιούνται από απόσταση οι εκάστοτε συνεδριάσεις. Επίσης, κάνουμε σαφές ότι στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων, καθώς καμία θέση εργασίας δεν περισσεύει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet