Διά ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 30/8 ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση
Πολιτική

Διά ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 30/8 ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση

Τη διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση. Δικαιολογεί, δε, το αίτημά της με βάση το μείζον θέμα που πρόκειται να συζητηθεί και αφορά στη μελέτη για το mall στη Λυκόβρυση.

Μάλιστα, η παράταξη επικαλείται σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, με βάση την οποία επιτρέποντια οι διά σώζης συενδριάσεις των συλλογικών οργάνων.

Ειδικότερα, στην επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο του Σώματος, Κωνσταντίνο Νικολιδάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης αναφέρουν:

«Κύριε πρόεδρε,

»Παρότι υπάρχει μεγάλη κατανόηση και αντίληψη από πλευράς της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της πανδημίας, για τους κινδύνους από τη διάδωση του κορωνοϊου στη χώρα μας, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία μας και να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο διά ζώσης.

»Ειδικά την περίοδο αυτή που όλα είναι ανοιχτά, που όλα λειτουργούν κανονικά, που ο εμβολιασμός έχει προχωρήσει και μπορούν να αξιοποιηθούν τέστ για όλους, ενώ παράλληλα ο Δήμος προγραμματίζει και πραγματοποιεί εκδηλώσεις κ.λπ.

»Θεωρούμε ότι ειδικά για τη συνεδρίαση της Δευτέρας 30 Αυγούστου 2021, πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο με όρους κανονικής προσέλευσης, μιας και συζητείται το σοβαρό θέμα της μελέτης για το Mall στη Λυκόβρυση, και να υπάρξει μέριμνα να δοθεί ο λόγος σε μαζικούς φορείς της περιοχής να εκθέσουν τις απόψεις τους.

»Θεωρούμε αυτονόητη την αλλαγή αυτή για το ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και για όποια ακόμα ακολουθήσουν, μιας και υπάρχει και η αντίστοιχη εγκύκλιος του υπ. Εσωτερικών, την οποία επισυνάπτουμε, που στη σελ. 3 αναφέρει ότι τα συλλογικά όργανα μπορούν να συνέρχονται κανονικά διά ζώσης».

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κυριακίδης Άρης Λάζαρος

Ασβεστάς Παναγιώτης

Πατουλιάς Δημήτρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet