Δ. Κωνστάντος: Γιατί είναι μονόδρομος η προσπάθεια μη επανεκλογής του δημάρχου Τ. Μαυρίδη
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: Γιατί είναι μονόδρομος η προσπάθεια μη επανεκλογής του δημάρχου Τ. Μαυρίδη

Σε «συστράτευση» κατά της επανεκλογής του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη καλεί η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Κωνστάντο.  Ως λόγο για το συγκεκριμένο κάλεσμα προβάλλει το ότι ο δήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι «πολέμιος της συναίνεσης, συνεργασίας, σύνθεσης απόψεων και της θεσμικής ευπρέπειας» και άρα, «η ΜΗ επανεκλογή του είναι μονόδρομος».

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο κ. Μαυρίδης διατύπωσε την ιταμή άποψη ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που σκέπτονται και πράττουν συνειδητά ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου. Δήλωση που, εκτός από την καταγραφή στα πρακτικά, διατυπώθηκε παρουσία μέσων ενημέρωσης και συμπολιτών μας. Δυστυχώς, αν και το έχουμε ζητήσει, ο δήμαρχος δεν έχει ανακαλέσει τη δήλωσή του ούτε έχει ονομάσει τους αποδέκτες της καταγγελίας του, εφόσον επιμένει σε αυτή.

Ο κ. Μαυρίδης διακρίνεται σε όλη τη διάρκεια της θητείας του από μια απέχθεια σε κάθε μορφή συναίνεσης, συνεργασίας, σύνθεσης απόψεων και θεσμικής ευπρέπειας προς την αντιπολίτευση. Είτε θα περιφρονεί το Δημοτικό Συμβούλιο, απουσιάζοντας συστηματικά από τις συνεδριάσεις του, είτε θα κλείνεται με τις ώρες στο γραφείο του, ενώ η συζήτηση στο κορυφαίο αυτοδιοικητικό όργανο βρίσκεται σε εξέλιξη. Τις λιγοστές φορές που είναι «παρών» επιλέγει την οξύτητα και την αγένεια έναντι της αντιπολίτευσης. Την ίδια συμπεριφορά έχουν υποστεί φυσικά και συμπολίτες μας που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ημέρας του πολίτη.

Μετά από τέσσερα και πλέον έτη διοίκησης υπάρχει περίσσευμα τεκμηρίων που πιστοποιούν πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι ο κ. Μαυρίδης, ως γνήσιο τέκνο του «κομματικού σωλήνα», αδυνατεί να υιοθετήσει μια πολιτική και αυτοδιοικητική συμπεριφορά ουσιαστικής συναίνεσης, συνεργασίας και σύνθεσης απόψεων προς όφελος των συμφερόντων του Δήμου μας, των πόλεών μας, Πεύκης και Λυκόβρυσης, των συμπολιτών μας και της ποιότητας της τοπικής δημοκρατίας.

Υπέρμαχος της μονοπαραταξιακής αλήθειας επί όλων των θεμάτων, ο κ. Μαυρίδης επιχειρεί, δηλώνοντας εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, να μας πείσει ότι στο θεσμικό πλαίσιο που δημιουργείται με την εφαρμογή τη απλής αναλογικής θα μεταλλαχθεί σε μια άλλη προσωπικότητα ολοκληρωτικά διαφορετική!

Είχε το προνόμιο και την ευκαιρία από το 2014 μέχρι και σήμερα να το αποδείξει! Δεν το έπραξε. Το αντίθετο μάλιστα. Οχυρώθηκε πίσω από τη σιγουριά της πλειοψηφίας που διέθετε! Ένα από τα πρωτεύοντα καθήκοντα που έχουμε όσες και όσοι συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 είναι να διασφαλίσουμε τη ΜΗ επανεκλογή του κ. Μαυρίδη. Προς αυτή την κατεύθυνση καλούμε σε συστράτευση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet