Δ. Νικολάου: Δεν ήταν ενδεδειγμένη η διοίκηση του ΠΕΑΠ από την κα Πατούλη
Πολιτική

Δ. Νικολάου: Δεν ήταν ενδεδειγμένη η διοίκηση του ΠΕΑΠ από την κα Πατούλη

Παρέμβαση στο θέμα της ανεξαρτητοποίησης της δημοτική συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη κάνει, με ανακοίνωσή του, το μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ, στο οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος η κα Πατούλη, Δημήτρης Νικολάου.

Σε αυτήν αναφέρει ότι η τέως πρόεδρος δεν λειτούργησε το ΠΕΑΠ με τον «ενδεδειγμένο τρόπο», με αποτέλεσμα ως Δ.Σ. «να περάσουμε πολύ κάτω από τον πήχη τον οποίο, εγώ, θεωρούσα ως ελάχιστο όριο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δ. Νικολάου:

Ένα καλό το οποίο έχει η ενεργή ενασχόληση με τα κοινά είναι ότι γνωρίζεις από κοντά πρόσωπα και πράγματα και σχηματίζεις τη δική σου άποψη για τα όσα διαδραματίζονται.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η εδώ και πολλούς μήνες αναμενόμενη αποχώρηση της κυρίας Πατούλη από το ΠΕΑΠ και τον συνδυασμό που την εξέλεξε δημοτική σύμβουλο.

Όσοι με ανακοινώσεις προσπαθούν να μας πείσουν για το ξαφνικό του θέματος και ψάχνουν περίεργες αιτίες, είτε δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είτε μας δουλεύουν, είτε κάποιοι δουλεύουν αυτούς και είναι πραγματικά κρίμα να εκτίθενται άνθρωποι οι οποίοι είναι και σοβαροί και ηθικοί.

Συνεργάστηκα με την κα Πατούλη  ως μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ και είχαμε μια ειλικρινή συνεργασία. Συμφωνούσαμε όταν συμφωνούσαμε και διαφωνούσαμε όταν διαφωνούσαμε.

Πίστευα και πιστεύω ότι η κα Πατούλη ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για το ΠΕΑΠ. Ο τρόπος όμως που το διεύθυνε, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, δεν ήταν ο ενδεδειγμένος, με αποτέλεσμα ως Δ.Σ. να περάσουμε πολύ κάτω από τον πήχη τον οποίο, εγώ, θεωρούσα ως ελάχιστο όριο.

Μην βιαστείτε να σκεφθείτε πώς είναι δυνατόν με τόσα πολιτιστικά δρώμενα, να ισχυρίζεται κάποιος ότι το ΠΕΑΠ δεν είχε αποδεκτό αποτέλεσμα.

Το ΠΕΑΠ δεν είναι  μόνο πολιτιστικά δρώμενα.

Το ΠΕΑΠ, εάν δουλευτεί σωστά, έχει την δυνατότητα να συμβάλλει σημαντικά στην ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου μας. Εάν κάποιος δεν έχει διαβάσει το καταστατικό ίδρυσης του ΠΕΑΠ δεν μπορεί να έχει άποψη και αν το διαβάσει, δεν μπορεί να διαφωνήσει.

Με όλα τα παραπάνω δεν επιθυμώ να δηλώσω ότι η κα Πατούλη ήταν μια αποτυχημένη πρόεδρος ή ένας κακός άνθρωπος ή ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι.

Απλώς πιστεύω ειλικρινά, ότι ως Δ.Σ. είχαμε περισσότερες δυνατότητες.

Ελπίζω το νέο Δ.Σ., το οποίο θα συγκροτηθεί, να κρατήσει όσα θετικά κάναμε εμείς και κτίζοντας επάνω σ’ αυτά να δημιουργήσει κάτι καλύτερο.

Νικολάου Δημήτριος

Δημότης Πεύκης, μέλος Δ.Σ. του ΠΕΑΠ.

Υ.Γ.  Όλοι γνωρίζουμε τι πρεσβεύει ο καθένας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σηκώνονται οι τόνοι και να δημιουργείται ένταση. Εκτός του ότι δεν είναι δείγμα πολιτιστικού ήθους, κουράζει και υποτιμά μια εξουθενωμένη κοινωνία. 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet