Εγκαινιάζεται σήμερα το εκλογικό κέντρο της Συμμαχία Πολιτών στην Κ. Πεύκη
Πολιτική

Εγκαινιάζεται σήμερα το εκλογικό κέντρο της Συμμαχία Πολιτών στην Κ. Πεύκη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης Συμμαχία Πολιτών θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στις 7 το απόγευμα.

Η παράταξη επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της:

Εγκαίνια που θα συνδυαστούν με την παρουσίαση από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και την ανακοίνωση των βασικών σημείων του προγράμματος της μεγάλης και (πραγματικά) ανεξάρτητης παράταξης. Ενός προγράμματος που δεν γράφτηκε στα γραφεία μας αλλά στις γειτονιές της Πεύκης και της Λυκόβρυσης όπου περπατήσαμε και ΑΚΟΥΣΑΜΕ τους πολίτες. 

Η Συμμαχία Πολιτών, για μια ακόμα φορά, πρωτοτύπησε και άνοιξε εκλογικό κέντρο όχι επί της Λεωφόρου Ειρήνης, όπως συμβαίνει με άλλες παρατάξεις, αλλά σε μια γειτονιά του Δήμου μας στην Κάτω Πεύκη. 

«Πρόκειται για μια ουσιαστική και ταυτόχρονα συμβολική κίνηση, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι η ζωή του Δήμου μας δεν είναι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι, αλλά και οι γειτονιές, στις οποίες εμείς θα δώσουμε μεγάλο βάρος όπως είχαμε ξαναδώσει όταν ασκήσαμε τη διοίκηση του Δήμου Πεύκης την περίοδο 2007-2011» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος με μήνυμά του καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να στηρίζουν τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, για έναν Δήμο ανθρώπινο, πρωτοπόρο και καινοτόμο.  

«Τα τελευταία χρόνια χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Είναι καιρός να αλλάξουμε τα πράγματα και με συνεννόηση, συνέπεια, σταθερότητα και δυναμισμό να πάμε μπροστά» τόνισε.

Και κατέληξε: «Ζητάμε λοιπόν και τη δική σας συμμετοχή στην καινούργια εποχή. Ελάτε μαζί μας για να ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΟΥΜΕ την πόλη μας και να μην χαθεί άλλος χρόνος. Ελάτε να κερδίσουμε μαζί το αύριο για εμάς και τα παιδιά μας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet