«Εμείς πάντως ευχόμαστε στον δήμαρχο Καλή Ανάσταση»
Πολιτική

«Εμείς πάντως ευχόμαστε στον δήμαρχο Καλή Ανάσταση»

Αρκετές αιχμές, αλλά και προειδοποιήσεις, προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρη Φωκιανό περιέχει η ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, του κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, με αφορμή την αήθη επίθεση που δέχθηκε υποψήφιος του ψηφοδελτίου του. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Όλοι σχεδόν αποδοκίμασαν την αήθη επίθεση (έριξαν φέιγ βολάν σε δρόμους της πόλης) εναντίον ενός ευπρεπούς υποψηφίου της παράταξής μας, γιατί δεν τους άρεσε η… ηλικία του. Και προφανώς γιατί δεν πήγε μαζί τους αλλά είναι υποψήφιος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. Γίνεται φανερό ότι ο ενορχηστρωτής αυτής της μαύρης προπαγάνδας, που την έζησαν οι παλιότεροι σε άλλες εποχές, έχει… τρελαθεί διαπιστώνοντας ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με μπροστάρη τη νέα γενιά και με το πολιτικό ήθος που διακρίνει τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, κερδίζουν την εκτίμηση των πολιτών.

Θέλουμε λοιπόν σήμερα δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι αποδοκίμασαν αυτές τις άθλιες μεθόδους. Από τους υποψηφίους -και ήταν πολλοί- έως τους απλούς πολίτες, που ήταν αμέτρητοι. Και να τους καλέσουμε να υπερασπιστούμε όλοι μαζί τον διάλογο και την ευπρέπεια κατά την προεκλογική περίοδο.

Θέλουμε επίσης να… ευχαριστήσουμε και τον δήμαρχο της πόλης κ. Φωκιανό, ο οποίος ΔΕΝ αποδοκίμασε την αήθη επίθεση, αλλά αντιθέτως βρήκε μια ακόμη ευκαιρία να χυδαιολογήσει κατά του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Φυσικά και δεν θα του απαντήσουμε σήμερα. Ο Δήμος έχει πολλά προβλήματα και ασχολούμεθα με αυτά. Μπορεί να συνεχίσει την τακτική του αυτή, αλλά να γνωρίζει ότι το 2010 δεν ξανάρχεται. Και βεβαίως θα πρέπει όλα αυτά τα άκρως συκοφαντικά ή να τα ανακαλέσει εντός της ημέρας, ή να τα τεκμηριώσει όταν κληθεί αρμοδίως. ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ.

Πάντως του ευχόμαστε ειλικρινά Καλή Ανάσταση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet